Українські партизани збирають інформацію про Керченський міст
Українські партизани збирають інформацію про Керченський міст

Українські партизани збирають інформацію про Керченський міст

Партизани закликали мешканців відправляти їм будь-яку інформацію про це об'єкт. Варто зазначити, що там вже була потужна "бавовна" 8 жовтня 2022 року.

Окрім цього, після вибухів у Севастополі, який пролунали 29 квітня, на Керченському мосту утворились затори– машини там стояли навіть добу.

Що закликав рух "Атеш"

Нас цікавить будь-яка інформація про цей об'єкт. Підрозділи, які ведуть охорону, яка і коли везеться техніка, які роботи з ремонту та оборони мосту ведуться,
– пояснили партизани.

Вони закликали людей надсилайте фото, відео та інформацію:

  • в особисті повідомлення "Атеш";
  • на платіжний-бот "ТукТук".

У Севастополі лунали потужні вибухи

  • В тимчасово окупованому Севастополі вдосвіта 29 квітня один за одним пролунали два вибухи. Після цього в Козачій бухті спалахнула масштабна пожежа.
  • Згодом стало відомо, що вогонь спалахнув на нафтобазі. Як наслідок, знищено понад 10 резервуарів з нафтопродуктами. Їхня загальна місткість – орієнтовно 40 тисяч тонн. Пожежі приписали 4 рівень – найважчий з усіх можливих.
  • Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз розповів, що через вибухи в Козачій бухті їм надіслали координати Феодосійської нафтобази та інших. Він пояснив, що Меджліс постійно передає дані українським військовим.
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны