"Бойові гуси заср*ли Соловйова до смерті": Галкін довів до сліз жартами про фейки РФ
"Бойові гуси заср*ли Соловйова до смерті": Галкін довів до сліз жартами про фейки РФ

"Бойові гуси заср*ли Соловйова до смерті": Галкін довів до сліз жартами про фейки РФ

Гуморист Максим Галкін висміяв російські фейки і пройшовся по пропагандисту Володимиру Соловйову. Чоловік Алли Пугачової активно гастролює і нерідко зачіпає гострі теми. 

На цей раз він вирішив поговорити про те, що в РФ брешуть про Україну. Відео з виступу Галкіна вже з'явилося в мережі і швидко стало популярним.

Гуморист згадав про те, як російські пропагандисти видавали фейки про "бойових гусей". Також він пожартував про бази НАТО.

"Виявляється, Україну було нашпиговано НАТОвськими базами... Де геї-терористи і лесбіянки-канібали в перервах між збагаченням урану для створення брудної бомби схрещували коронавірус з мавпячою віспою. І начиняли коронавірусом бойових гусей. І планували напад на Білорусь з чотирьох сторін! Що вони там вживають? Дайте мені ці препарати, я теж хочу!"- пожартував Галкін.

Також чоловік Пугачової не залишив без уваги "замах" на Соловйова. Він згадав, як в РФ заявляли про те, що зловили підозрюваних і знайшли у них чимало зброї. 

"Ну візьміть одного бойового гуся. Дайте йому понюхати шкарпетки Соловйова. Вже наступного дня ми б бачили заголовки: "Бойові гуси заср*ли Соловйова до смерті". Все!"- пожартував Галкін.

Галкін про Росію - відео з концерту

Реакція коментаторів

Коментатори відзначили, що гуморист зумів висміяти не тільки російські фейки, а й росіян, які у все це вірять. Вони пишуть:

  • "Обожнюю! Гідна людина негідної країни"
  • "Завжди подобався як гуморист, а зараз ще більше стала поважати за його позицію"
  • "Сміявся до сліз, приголомшливі жарти!".

Пародії і жарти Галкіна

На одному зі своїх концертівГалкін "відправив" на війну Кіркорова з головою Скабєєвої в руках. Він висміяв "колготки" скандального співака. Незабаром на жарт відреагувала Скабєєва, вона влаштувала істерику і заявила, що слова Галкіна є "закликом до її вбивства".

Також на слова гумориста відреагував і Кіркоров. Він заявив, що готовий йти на війну. За словами путініста, він може піти на фронт навіть у "колготках".

Источник материала
Поделиться сюжетом