Дженніфер Лопес та Бен Аффлек влаштували сварку на червоному хіднику
Дженніфер Лопес та Бен Аффлек влаштували сварку на червоному хіднику

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек влаштували сварку на червоному хіднику

Подружжя схвилювало фанів своїми непорозуміннями.

Співачка Дженніфер Лопес та її чоловік, актор Бен Аффлек, для багатьох шанувальників залишаються еталоном сімейної пари.

Однак , виявилося, що в ідеальних пар також бувають розбіжності. Емоційна сварка між Дженніфер та Беном сталася на червоному хіднику під час прем'єри фільму акторки "Мати". 

Просто перед виходом до фотографів між парою сталася сварка, яка потрапила в об'єктиви папараці. Лопес та Аффлек обговорювали щось у підвищених тонах та активно жестикулювали. 

@circpent J-Lo and Ben Affleck's Rekindled Romance on the Rocks: Tense Exchanges Continue at The Mother Premiere #jenniferlopez #benaffleck ♬ original sound - PR

Втім, подружжя швидко вгамувало свої емоції і вже на хіднику вони показали ніжні поцілунки та теплі обійми. Чи то причина сварки була незначна, чи то Джей Ло та Бен вирішили не демонструвати почуття на камеру.

Однак наступного дня папараці знову підловили неоднозначний момент між парою. Актора та співачку зняли на вулиці, під час того, як вони сідали у авто. Бен з засмученим обличчям провів Дженніфер до переднього сидіння та різким жестом захлопнув двері авто, після чого сам сів за кермо.

@thehollywoodfix #BenAffleck Slams The Door In #JenniferLopez Face While Out Running Errands In A Bad Mood (: Backgrid) TheHollywoodFix.net #JLO #Bennifer #JenniferGarner #fyp ♬ original sound - TheHollywoodFix

Втім, шанувальники припустили, що невдоволення актора було викликано саме появою настирливих фотографів, які знімали пару з кущів.

Источник материала
Поделиться сюжетом