​​Бегемотик Лілі із київського зоопарку вже розважається на "пляжі"
​​Бегемотик Лілі із київського зоопарку вже розважається на "пляжі"

​​Бегемотик Лілі із київського зоопарку вже розважається на "пляжі"

Бегемотик Лілі, яка проживає у столичному зоопарку, вже повернулась до свого літнього вольєра і знову зустрічає відвідувачів після "зимових канікул". Про це повідомляє КП "Київський зоопарк".

Оскільки Лілі обожнює водні процедури, то спеціально до сезону для неї облаштували "пляж" із пісочком та двометровою парасолькою зі справжнього пальмового листя. Тож усі охочі можуть прийти і подивитися, як відпочиває Лілі.

Бегемотику Лілі дев'ять років, її вага - близько 1,9 тонни. Вона любить смачну та корисну їжу. За день споживає близько 60 кг кормів: 42 кг трави та рослинності, 5 кг - фруктово-овочевої суміші, 3 кг - спеціального гранульованого корму.

Також днями на свої зелені острівці повернулись лемури Джонік і Варік. Для переміщення між новими оселями для них є два спеціальні канати, довжиною понад чотири метри, які закріпили між деревами. А ще - затишний будиночок для відпочинку, дерев’яний грибок від спеки і дощу та помости для "пікніків".

У КиївЗоо розпочався 117-й весняно-літній сезон, і майже всі тварини вже перейшли до своїх літніх майданчиків та ставків. Окрім того, парк зазеленів та розквітнув красою квітів та дерев.

Фото
Фото
12 Травня13:57
Теги по теме
Животные
Источник материала
Поделиться сюжетом