У Тернополі пролунав вибух – є постраждалі
У Тернополі пролунав вибух – є постраждалі

У Тернополі пролунав вибух – є постраждалі

У Тернополі пролунав вибух – є постраждалі

В місті зайнялася нежитлова будівля

За попередніми даними маємо приліт в промзону Тернополя, о 23.22 повідомив у Facebook голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко. За кілька хвилин по тому мер Тернополя Сергій Надал, поінформував, що у місті сталося займання нежитлової будівлі. На місці працюють рятувальники.

Тернополян закликають не виходити з укриттів до закінчення повітряної тривоги. Очільник Тернопільської ОВА Володимир Труш попереджає про загрозу нових атак та закликає не публікувати фото та відео і не коментувати напрямки можливих звуків вибуху. Попередньо в ОВА повідомляють, що в результаті атаки травмовані двоє цивільних громадян, вони отримали осколкові поранення  та опіки. Потерпілі перебувають у лікарняних закладах. Їм надається уся необхідна допомога. Є влучання у складські приміщення, які належать комерційним підприємствам та релігійній організації. Станом на 0.20 пожежу ще не загасили. О 0.05 На Тернопільщині пролунав відбій повітряної тривоги.

Тим часом, як повідомляють місцеві пабліки, в одному з тернопільських телеграм-каналів видали відео вибухів у Ірані за приліт у Тернополі. Потім цю фейкову картинку підхопили російські соціальні мережі.  

Источник материала
Поделиться сюжетом