Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 14 травня
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 14 травня

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 14 травня

Впродовж минулої доби ворог з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Куп’янського, Чугуївського, Богодухівського та Харківського районів області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Минулої ночі ворог завдав ракетних ударів, попередньо ЗРК С-300, по Харкову та селищу міського типу Золочів Богодухівського району.

У Новобаварському районі Харкова пошкоджено об’єкт транспортної інфраструктури, будівлю гуртожитку та багатоквартирний житловий будинок.

А в селищі міського типу Золочів дві ракети влучили в землю між житловими будинками. У будинках вибито вікна, зруйновано 2 гаражі. Постраждалих не було.

Внаслідок ворожого обстрілу міста Куп’янськ пошкоджено приватне домоволодіння. Загарбники застосовували РСЗВ «Смерч».

В селі Хатнє Куп’янського району обстрілами пошкоджено щонайменше 4 приватні житлові будинки, зайнялася пожежа. Зазнала поранення та була госпіталізована 43-річна жінка.

У селі Огірцеве Чугуївського району пошкоджено житловий будинок, 61-річний чоловік отримав осколкові поранення. Потерпілого ушпиталили.

Внаслідок обстрілів міста Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено щонайменше 3 житлові будинки.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. Впродовж останньої доби піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили більш як 10 гектарів територій. Виявили та знешкодили 117 вибухонебезпечних предметів.

«На лінії зіткнення ворог намагався просунутися вперед в районі Масютівки, Новоселівського та Стельмахівки, але зазнав втрат і відступив. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу України», — зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Источник материала
loader
loader