Той, хто рятує одне життя, рятує увесь світ: лікарні Донеччини отримали обладнання для порятунку поранених від Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія»
Той, хто рятує одне життя, рятує увесь світ: лікарні Донеччини отримали обладнання для порятунку поранених від Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія»

Той, хто рятує одне життя, рятує увесь світ: лікарні Донеччини отримали обладнання для порятунку поранених від Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія»

Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» організував масштабну гуманітарну місію у прифронтові регіони України. Команда волонтерів та партнерів фонду відвідали лікарні Донецької та Дніпропетровської областей, зокрема і ті, які знаходяться безпосередньо поблизу лінії зіткнення, та передали медикам вражаючу партію допомоги, серед якої - апарат МРТ, рентген, УЗД-апарати, авто швидкої допомоги та інше медичне обладнання, необхідне для спасіння життів поранених на фронті захисників України.

«Щоразу, коли ми приїжджаємо у прифронтові шпиталі, наші серця розриваються від болю. Тяжко бачити очі наших поранених, які приїжджають в шпиталь як в місце останньої надії - надії на те, що їх там врятують. Тяжко бачити очі наших героїчних лікарів, які в надважких умовах працюють цілодобово, в буквальному сенсі витягуючи поранених з того світу. І так - щоденно, під нестихаючі звуки вибухів, часто - без освітлення і води, з неймовірною втомою. Але вони залишаються там, лікують, рятують і повертають надію на життя», - зазначила почесна президентка Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» Алла Ландар

Минулого тижня відбулася чергова масштабна гуманітарна місія Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія». Лікарні, які знаходяться впритул до лінії фронту, які є стабілізаційними пунктами, які цілодобово приймають поранених, отримали медичне обладнання та гуманітарний вантаж на десятки мільйонів гривень. Зокрема, придбано та доставлено на Донеччину єдиний на всю область апарат МРТ. Також лікарням передані сучасний і дороговартісний гастроскоп, авто швидкої допомоги, обладнання до рентген-апарату, УЗД-апарати, стерилізатори, холодильні камери, апарати для швидкого загоєння ран, багатофункціональні ліжка, генератори, станції Starlink, хірургічні набори, колісні крісла, розхідні медичні матеріали та інший гуманітарний вантаж. Медичне обладнання для прифронтових лікарень надзвичайно важливе, адже саме ці лікарні першими приймають поранених, а значить - медики зможуть врятувати ще більше і їхніх життів, і життів мирних українців.

Така масштабна допомога медзакладам стала можливою, завдяки активній участі партнерів «Надії», а також людей, які долучилися до благодійного аукціону «Незламні серця» та донатили під час збору коштів на купівлю апарату МРТ. Зокрема, гуманітарну місію підтримали - Revival Foundation, Eltech Trust, фонд Hope UA, Future for Ukraine, партнери з Японії, компанії Медирент та Дойч Фарм, родина Ландар, родина Дубіль, Володимир Слончак, Володимир Сабадаш, Андрій Гужевніков, група будівельних компаній Периметр та Костянтин Сконечний, Благодійний  фонд Дениса Парамонова, Благодійний фонд From Heart UA, БО «Фундація ренесанс України», ТОВ «Будстандарт».

«Ми продовжуємо збір на медичне обладнання для лікарень Донеччини і вже готуємо наступну поїздку на Схід, бо знаємо - нас там дуже чекають! Наша місія - достукатися до сердець небайдужих людей, об'єднати зусилля спонсорів, меценатів, артистів і всіх небайдужих українців, щоб разом врятувати тисячі життів наших воїнів. Ми повинні зробити все, щоб вони повернулися додому живими. Тільки уявіть - один лише придбаний нами гастроскоп за п'ять днів уже врятував вісімнадцять життів. А це значить, що ми працюємо на дарма!», - розповіли у фонді.

«Той, хто рятує одне життя, рятує увесь світ. Якщо кожен українець доторкнеться до врятування життя хоча б одного нашого захисника, тоді разом ми врятуємо всю українську націю!» - зазначила Алла Ландар.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны