2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Вася, ти му*ак і відстій". Екстренер Кличка розніс Ломаченка за його "відмову від України"
"Вася, ти му*ак і відстій". Екстренер Кличка розніс Ломаченка за його "відмову від України"

"Вася, ти му*ак і відстій". Екстренер Кличка розніс Ломаченка за його "відмову від України"

Один із колишніх тренерів Володимира Кличка Сергій Городнічов розкритикував вчинок українського боксера Василя Ломаченка (17-2, 11 KO), який відмовився прямим текстом сказати, що бій проти Хейні він присвячує Україні. Натомість Лома згадав "цю країну", поставивши її на четверте місце за значимістю у своєму житті.

"Подивився прес-конференція Ломаченко - Хейні. Вася - м*дак, вибачаюсь за висловлення. Не міг сказати, за яку країну боксує, якій країні бій присвячує. "Я присвячую бій країні". Якій країні? Вася, ти ж українець, правильно "Так скажи. Потім почав за Бога говорити. Віруючих не ображаю, питань немає. Але хто воює? Хто? За допомогою чого? Зброя, окопи. Пацани гинуть за що? Вася, ти, звичайно, відстій", - заявив тренер у себе у Youtub-каналі.

Варто зазначити, що на цій же прес-конференції 35-річний уродженець Білгород-Дністровського відповів і про війну в Україні, заявивши, що безглуздо щось робити, оскільки це все одно нічого не змінить.

Раніше Ломаченко не став називати Росію агресором, а також заявив, що йому важко пояснити ситуацію. Крім того, українець згадав, як для нього почалася війна, а пізніше відмовився засуджувати Путіна та його рішення запровадити війська в Україну.

Також Вася висловив упевненість у тому, що багато росіян не підтримують війну, зазначивши, що не бачить сенсу звертатися до ватажка Кремля, якого він назвав головнокомандувачем.

24 лютого українська легковага розмістила зображення голуба з двох сполучених рук, розфарбованих у кольори прапорів України та Росії.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом