Чи вистачить грошей на виплати: у питанні поставили крапку
Чи вистачить грошей на виплати: у питанні поставили крапку

Чи вистачить грошей на виплати: у питанні поставили крапку

Нещодавно голова Мінсоцполітики Оксана Жолнович заявляла, що кількість одержувачів допомоги для ВПО можуть скоротити, оскільки закладеної до бюджету суми може не вистачити до кінця 2023 року. Глава Мінреінтеграції, віцепрем'єр-міністр Ірина Верещук в ефірі телеканалу "Ми – Україна" поставила крапку у цьому питанні.

Внутрішньо переміщені українці продовжуватимуть отримувати виплати у 2023 році. За словами Ірини Верещук, поки не можна стверджувати, що більшість переселенців змогли адаптуватися і знайти постійний заробіток. Вона наголосила, що на даний момент важливо зберегти всі виплати та дати людям можливість стати на ноги.

Допомога ВПО. Фото: Youtube

"Моя позиція залишається незмінною – цього року ми маємо зберегти всі виплати ВПО", - заявила міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

До речі, раніше Оксана Жолнович заявляла, що в уряді працюють над форматом, який дозволив би вивести хоча б частину ВПО в економічну самостійність і скоротити кількість одержувачів допомоги.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що міжнародна організація оголосила про грошову допомогу: що потрібно знати.

Також наш портал інформував близько 20 тисяч гривень на сім'ю: українські переселенці зможуть отримати нову допомогу.

Крім того, наш портал інформував, що переселенці можуть отримати 25 тисяч гривень на дитину: куди звертатися за виплатами.

Источник материала
Поделиться сюжетом