Ракетний удар по Дніпру: Філатов пояснив, чи жили переселенці у місці прильоту
Ракетний удар по Дніпру: Філатов пояснив, чи жили переселенці у місці прильоту

Ракетний удар по Дніпру: Філатов пояснив, чи жили переселенці у місці прильоту

Після повернення з місця трагедії мер Дніпра опублікував пост у соцмережах. За його словами, там наразі проводиться розбір завалів.

Куди насправді влучили окупанти

Філатов заявив, що загарбники вдень поцілили по психлікарні. Він підкреслив, що у місці влучання не розташовано ніяких військових об'єктів.

Денний ракетний удар знищив філіал одного з медзакладів, де надавали психіатричну допомогу. Простими словами – психлікарню… Держава-терористка, вочевидь, вбачає собі загрозу вже навіть у підопічних психіатрії,
– написав він.

Що сказав Філатов про переселенців

Мер Дніпра заявив, що до будівлі прилягала ветеринарна клініка. Через це дісталося не тільки людям, а й тваринам.

Також Філатов підтвердив, що у цій будівлі дійсно деякий час проживали переселенці. Вони тимчасово мешкали на 2 поверсі. Однак ці сім'ї звідти виїхали кілька тижнів тому.

Мер Дніпра також сказав, що наразі відомо про 2 загиблих та 26 поранених. За його словами, жертв могло бути більше. Як пояснив Філатов, у лікарні у цей час тривала "перезмінка".

Що відомо про вибухи у Дніпрі 26 травня

  • Вибухи було чути о 10:30. Після цього почалася повітряна тривога. Її оголосили не тільки у Дніпропетровській області, а й на Донеччині та Запоріжжі.
  • Згодом стало зрозуміло, що окупанти поцілили по медичній установі. У мережі дуже швидко з'явилисяфотографії з місця прильоту.
  • Один з очевидців жахливої події розповів, що відбувалося біля місця ракетного удару до приїзду рятувальників.
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны