"Ми побачили яскравий спалах": очевидці нічної атаки на Київ розповіли про перші хвилини після вибуху
"Ми побачили яскравий спалах": очевидці нічної атаки на Київ розповіли про перші хвилини після вибуху

"Ми побачили яскравий спалах": очевидці нічної атаки на Київ розповіли про перші хвилини після вибуху

Очевидиця каже, що побачила яскравий спалах і почула дуже гучний вибух.

Мешканка гуртожитку, який розташований поруч з пошкодженою внаслідок російської атаки багатоповерхівки в Голосіївському районі Києва, розповіла про перші хвилини після вибуху. За словами студентки Ганни, вибуховою хвилею в них вибило майже всі вікна в будівлі.

Про це повідомляє кореспондент сайту ТСН.ua з місця події.

"Було дуже сильно страшно. Я спати не лягала, планувала зайнятися навчанням. У мене зараз четвертий курс, захист дипломів. Я саме збиралась лягати спати і ввімкнули тривогу. Я довго не могла заснути, але в укриття не спускалась. Потім прокинулася моя подруга від першого вибуху. У нас правило — перший вибух, ми одразу спускаємося в укриття. Оскільки мені сьогодні на роботу, я вирішила, що краще поспати", — розповіла Ганна.

За словами дівчини, вони побачили яскравий спалах і почули дуже гучний вибух. Відразу зрозуміли, що приліт стався у сусідньому будинку або відразу за вікном, каже студентка.

"Ми почали спускатися в укриття і зрозуміли, що в нас у гуртожитку вибиті вікна повністю на сходах, на кухні. Там було дуже багато скла, навіть була кров. Ми як вийшли з укриття нашого, на паркінг під будинком, було видно цю пожежу. Дуже страшно було", — розповіла дівчина.

Мешканка приватного будинку, який розташований трохи далі по вулиці, розповіла сайту ТСН.ua, що в них та сусідів також повилітали шибки, двері, посипалися стелі. Ольга додала, що гучний вибух серед ночі налякав дітей.

Нагадаємо, у ніч проти 30 травня російська армія знову атакувала Київ безпілотниками. Ворог випустив 31 “шахед”, 29 із них знищила протиповітряна оборона. Майже всі БпЛА були вражені на підступах столиці та у небі Києва.

Источник материала
Поделиться сюжетом