Покращіть будь-який образ за кілька хвилин: п'ять модних порад, яких можна навчитися в TikTok
Покращіть будь-який образ за кілька хвилин: п'ять модних порад, яких можна навчитися в TikTok

Покращіть будь-який образ за кілька хвилин: п'ять модних порад, яких можна навчитися в TikTok

Сьогодні в TikTok можна знайти чимало порад, які допоможуть виглядати модно 2023 року. Ось п'ять найбільш популярних з них.

Порада 1: дотримуйтесь правила "трьох кольорів"

Щоб будь-який образ виглядав збалансовано, уявіть, що ви фахівець з мистецтва і повинні дотримуватися правила "трьох кольорів". Тобто не можна комбінувати разом понад трьох різних кольорів. І так, в цей перелік входять також і нейтральні. А щоб "розбавити" літній образ — додайте трішки яскравості. Це можуть бути сумочка, аксесуари чи навіть оверсайз блейзер для прогулянки в прохолодну погоду.

Порада 2: елегантна водолазка за допомогою одного помаху руки

Якщо ви полюбляєте носити вололазки, ця порада вам точно знадобиться. Для створення елегантного та витонченого образу, просто загорніть горловину не назовні, а всередину. Стилісти стверджують, що так ви зробите декольте "чистішим" і поверх можна буде одягнути будь-яке намисто, щоб довершити образ.

Порада 3: додайте до свого гардеробу прості білі футболки

Щоб за дві секунди змінити нудний образ на більш цікавий та стильний, вам знадобиться всього лише одна проста біла футболка. Її можна одягати під легкі об'ємні літні светри так, щоб біла горловина залишалася видимою. Фахівці з моди вважають, що завдяки такому лайфгаку можна будь-який ансамбль зробити значно моднішим.

Порада 4: зробіть звичайний кардиган крутим аксесуаром

Кардигани здаються досить простими, хоча їх часто комбінують з різними предметами гардеробу. Щоб зробити образ цікавішим, застебніть останні ґудзики кардигану за спиною. Так образ отримає легкість та буде виглядати набагато елегантніше, аніж, якщо ви просто залишите всі ґудзики розстебнутими.

Порада 5: не забувайте про аксесуари

Часто навіть найкращий образ може виглядати незавершеним. Таке трапляється, коли вибрані предмети гардеробу недостатньо контрастні. Як це виправити і виглядати модно? Додайте будь-який повсякденний аксесуар (бейсболка, джоггери, кросівки) і ви зможете знайти баланс між легкістю та неочікуваним результатом.

Источник материала
Поделиться сюжетом