Женя Янович розповів, скільки коштує виробництво його нового шоу 20:23
Женя Янович розповів, скільки коштує виробництво його нового шоу 20:23

Женя Янович розповів, скільки коштує виробництво його нового шоу 20:23

Актор стверджує, що він задумався про новий проект ще в січні 2023 року, задовго до скандалу зі Спартаком Субботою.

і телеведучий Євген Янович розповів, що одна зйомка його нового YouTube-шоу 20:23 коштує 5 тисяч доларів. 

“Зараз потихеньку будуть підключатися партнери. Є одна компанія, яка мені на перший випуск дала певну кількість коштів, і сказала нічого не рекламуй, це ми просто тебе підтримали. І бюджет виходить… ну більше 5 тисяч доларів вийшло за перший випуск”, – розповів Янович на . 

За його словами, поки візуальний вигляд шоу кращий за зміст. Янович стверджує, що придумав ідеюю шоу на початку січня 2023 року. 

“Я розумію, що все від назви іде, я придумав собі одразу пару якихось смішних речей. 20:23 – вгадайте, як ми будемо називатися в наступному році? 20:23 – я знаю наскільки кілограмів, ви не встигли схуднути до літа. І тому подібні. Мені подобалось концепція, що зараз 2023 рік, о 20:23 виходять випуски. Захід сонця, ця локація, яку я бачив собі”, – відзначив актор. 

Янович каже, що 20:23 – це не класичний late night show, а своєрідна адаптація цього формату. 

Нагадаємо, що в квітні в епіцентрі скандалу в українському інфопросторі опинився популярний психотерапевт та психіатр Спартак Суббота, якого звинуватили у шахрайстві та брехні. Суббота і Янович вели на YouTube спільне шоу Подкаст Терапія. Після скандалу Янович покинув проект. 

 



Теги по теме
актер
Источник материала
loader
loader