Із семи населених пунктів на Донеччині примусово евакуюють дітей
Із семи населених пунктів на Донеччині примусово евакуюють дітей

Із семи населених пунктів на Донеччині примусово евакуюють дітей


Рішення прийняте щодо Залізного, Нью-Йорка, Північного, Костянтинівки, Іванопілля, Миколаївки і Подільського, де безпекова ситуація залишається критичною.

У семи населених пунктах Донецької області оголошено примусову евакуацію дітей. Про це 1 червня  Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Зазначається, що відповідне рішення було прийнято на засіданні Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану.

Із міста Залізне, селищ Нью-Йорк і Північне, сіл Костянтинівка, Іванопілля, Миколаївка та Подільське в обов’язковому порядку вивезуть 239 дітей.

“Евакуйовані діти в супроводі одного з батьків або ж законного представника будуть забезпечені безкоштовним прихистком, соціальними гарантіями, гуманітарною допомогою і психологічною підтримкою”, – наголосили у Мінреінтеграції.

З питань евакуації з Донецької області можна звертатися до представників місцевої влади або за номером: (098) 890-33-18.

Також про бажання евакуюватися можна повідомити на гарячу лінію Мінреінтеграції 15-48 або написати у месенджери на номер: (096) 078-84-33.

Раніше повідомлялося, що у Сумській області оголошено евакуацію цивільних громадян з окремих населених пунктів Охтирської громади.

З Богоявленки на Донеччині евакуювали останню дитину



Теги по теме
Дети Донецкая область эвакуация
Источник материала
loader
loader