"Треба Пузатого нагодувати": Усик зробив заяву про бій з Ф'юрі
"Треба Пузатого нагодувати": Усик зробив заяву про бій з Ф'юрі

"Треба Пузатого нагодувати": Усик зробив заяву про бій з Ф'юрі

Український об'єднаний чемпіон суперважкої ваги Олександр Усик (20-0, 13 КО) висловив упевненість у тому, що обов'язково поб'ється з британцем Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО). Наш співвітчизник зазначив, що він та його команда роблять все для організації поєдинку гігантів.

Про це він заявив в інтерв'ю польському телеканалу TVP Sport. Він додав, що зараз зосереджений на проведенні захисту своїх поясів у поєдинку проти іншого британця Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО), а бій із Тайсоном багато в чому залежить від фінансових умов.

"Думаю, що ми дочекаємося бою з Тайсоном Ф'юрі. Що для цього потрібно? Треба Пузатого нагодувати просто. Він голодний і хоче багато грошей. Ми зараз збираємо гроші, щоб заплатити йому та побити його. Зараз одне з моїх завдань зараз – організувати бій із Дюбуа, щоб українці могли спокійно подивитись шоу. Для них це буде ковтком радості у такій непростій ситуації", – сказав Усик.

Нагадаємо, Саудівська Аравія в грудні має намір організувати бої Усик – Ф'юрі та Ентоні Джошуа (25-3, 22 КО) – Деонтей Вайлдер (43-2-1, 42 КО) в один вечір. У ЗМІ було опубліковано гонорари боксерів за грандіозне шоу. Загальна сума становитиме не менше 250 млн доларів. При цьому Ентоні вже підтвердив свій поєдинок проти Деонтея.

Раніше Тайсон назвав Усика потворним боягузом і висловив готовність побитися з українцем уже влітку. Крім того, він звинувачував українця у жадібності, яка призвела до зриву бою 29 квітня. А промоутер Джошуа Едді Хірн висловив упевненість у тому, що Ф'юрі не битиметься до зими.

На прес-конференції в Тенеріфе Тайсон Ф'юрі нещодавно відзначився хамською витівкою щодо Олександра Усика. Він також пообіцяв знищити українського чемпіона.

Як повідомляв OBOZREVATEL, промоутер Олександр Красюк назвав нову дату бою Олександра Усика та Даніеля Дюбуа. А колишній футболіст збірної України Артем Федецький розповів, як боксер стріляв із танка по російських окупантах.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом