19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Звільнений Кличком чиновник святкував день народження ексдіджейки Іри Champion
Звільнений Кличком чиновник святкував день народження ексдіджейки Іри Champion

Звільнений Кличком чиновник святкував день народження ексдіджейки Іри Champion

Директор департаменту КМДА Олександр Никоряк, якого звільнили через порушення комендантської години, був на дні народженні ексдіджейки, теле- та радіо ведучої, власниці бренду одягу Ateliermoe Ірини Тратілової (Іра Champion). Як стверджує журналіст УП Михайло Ткач, жінка на відео є дружиною чиновника, і в київському ресторані Biarritz святкували її день народження.

Тратилова народилася 2 червня, вік не розголошує. Ексдіджейка особисте життя не афішує. У лютому на сторінці в Інстаграм Тратилова розповідала, що вперше стала мамою. 

В 2000-х роках Тратилова під псевдонімом Іра Champion працювала ведучою на каналах MTV Україна, Перший Національний, Music Box, мала подкаст на KISS FM і вважалася секс-символом цієї радіостанції, знімалася для чоловічих журналів, виступала як діджейка. Після 2015 року стала рідко з'являтися у публічному просторі, певний час жила за кордоном. Останні роки займається розвитком власного бренду одягу Ateliermoe.

Никоряк в 2000-х роках також працював у сфері шоу-бізнесу. Він будував кар'єру співака під псевдонімом Олександр Фортадо. Найвідоміший його кліп "Если бы я" знімав відомий кліпмейкер Олександр Філатович. Департамент охорони культурної спадщини КМДА Никоряк очолив у 2018 році. 

Никоряк був одружений із Катериною Рибак, онукою співзасновника "Партії регіонів" та ексголови Верховної Ради (2012–2014) Володимира Рибака. Двоюрідною сестрою чиновника є народна депутатка від партії Європейська солідарність Ірина Никорак.

Іра Champion та Олександр Никоряк (справа) заходять до ресторану. Відео: УП

До 2015 року Іра Champion працювала діджейкою та ведучою. Фото: irachampion.official

Іра Champion на зйомках шоу "Богиня шопінгу" на каналі ТЕТ. Фото: tet.tv

Іра Champion на обкладинці журналу XXL у 208 році. Фото: kissfm.ua

В 2000-х майбутній чиновник виступав під псевдонімом Олександр Фортадо. Фото: соцмережі

Департамент охорониЗ 2018 року Никоряк очолює департамент культурної спадщини КМДА. Фото: oleksandr.nykoriak/photos

Теги по теме
КГГА
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны