У мережі поширились чутки, що Дорофєєва і Кацурін готуються до весілля: історія кохання пари
У мережі поширились чутки, що Дорофєєва і Кацурін готуються до весілля: історія кохання пари

У мережі поширились чутки, що Дорофєєва і Кацурін готуються до весілля: історія кохання пари

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та київський ресторатор Михайло Кацурін планують одружитися. Принаймні саме таку інформацію поширив фешн-журналіст, ексредактор Elle та Harper's Bazaar Роман Тимофєєв.

У своєму Telegram-каналі "Жирним шрифтом" він пояснив, що ходять чутки про можливе одруження пари. А у коментарях навіть заявили, що це станеться нібито сьогодні, 15 червня.

"Ходять чутки, що Надя Дорофєєва готується зіграти весілля з Кацуріним найближчими днями", – написав Тимофєєв у своєму блозі.

У соцмережах співачки та її бойфренда жодних натяків на можливу урочистість, як можна було здогадатися, немає. Втім, фани не виключають, що чутки можуть виявитися правдою.

Нагадаємо, у березні 2022 року Надя Дорофєєва і на той момент ще її чоловік, популярний співак та шоумен Володимир Дантес шокували фанатів тим, що більше не разом. Після новини про розлучення знаменитостей про аналогічні наміри заявили їхні близькі друзі Михайло Кацурін та його дружина Даша Кацуріна.

Це дало привід для фанатських припущень про те, що Дорофєєва і Кацурин можуть зустрічатися.

Пізніше чутки про роман співачки з ресторатором підтвердилися, а шанувальники колишньої пари звернули увагу на те, що і Дантес з Дашею Кацуріною проводять підозріло багато часу разом. Згодом вони також почали зустрічатися.

Дорофєєва та Кацурін за час відносин отримали чимало хейту на свою адресу. Втім, це не зламало пару. Зараз вони відкрито говорять про свої почуття та регулярно публікують спільні фото чи відео.

Варто зазначити, що Кацуріні мають двох спільних дітей. Дорофєєва нерідко проводить час із ними також.

Крім того, артистка та її бойфренд випустили спільний трек про свою історію кохання з усіма її перипетіями у вигляді хейту від шанувальників, брехні в пресі тощо. Композиція отримала назву "Щоб не було".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом