12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ексзаступник голови "Нафтогазу" продає "розкішну резиденцію" за 590 млн: він побудував під Києвом справжній палац
Ексзаступник голови "Нафтогазу" продає "розкішну резиденцію" за 590 млн: він побудував під Києвом справжній палац

Ексзаступник голови "Нафтогазу" продає "розкішну резиденцію" за 590 млн: він побудував під Києвом справжній палац

У Хотянівці неподалік Києва на продаж виставили найдорожчий будинок в Україні. Це палац площею 3 тис. квадратів. У будинку є власний ліфт, спа-комплекс, два басейни, гараж на 15 авто.

Резиденція належить родині Кацубів. А ділянку землі оформлено на колишнього заступника голови "Нафтогазу" Олександра Кацуба. Сусідня ділянка землі – в оренді у його матері Наталії Гордієнко.

Оголошення про продаж резиденції опублікували 11 червня 2023 року. Будинок продають через агентство нерухомості Lux-Estate. Пропозицію також розмістили на сайті OLX. Ціна складає 590,3 млн. грн. Це найдорожчий будинок, який виставлений на продаж в Україні.

OBOZREVATEL знайшов вказаний будинок на карті, а також зробив витяг з реєстру прав на нерухоме майно. Виявилося, що дільниця належить Олександру Кацубі. Також поруч ділянка землі, яка знаходиться в оренді у його матері Наталії Гордієнко. Раніше у ЗМІ також звучала інформація, що будинком користується брат Олександр Сергій (був народним депутатом, працював у "Нафтогазі").

"Територія резиденції 1,35 Га, виконаний професійний ландшафтний дизайн, мальовнича природа та захоплюючі краєвиди. У будинку виконано ремонт у палацовому стилі, який поєднує смак, витонченість та високий статус. підкреслює індивідуальність та унікальність інтер'єру, елітні меблі від провідних компаній, велика кількість простору та світла", – йдеться в оголошенні.

У будинку виконано ремонт у "палацевому стилі", родина Кацуб замовляла ексклюзивні меблі. Будинок уже намагалися продати кілька років тому, проте тоді охочих жити у палаці не знайшлося.

Раніше OBOZREVATEL писав про те, що в Одесі продають найдорожчу приватну резиденцію. За 9,6 млн доларів на першій лінії від моря пропонують три будинки (основний, гостьовий та морський), два спа, 25-метровий басейн, винний зал, кінотеатр, більярдний зал, пасажирський ліфт усередині будинку. Усередині будинку – мармур, золото та цінні породи дерева "з усього світу".

Лише перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber.  Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом