Кацурін та Дорофєєва одружилися? Блогер розповів подробиці дуже таємного весілля співачки
Кацурін та Дорофєєва одружилися? Блогер розповів подробиці дуже таємного весілля співачки

Кацурін та Дорофєєва одружилися? Блогер розповів подробиці дуже таємного весілля співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, який на своєму каналі пліткує з підписниками, поділився ексклюзивом. Фоловери розповіли автору блогу, що співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Михайло Кацурін таємно одружилися в Києві.

Святкування нібито було таким секретним, що всім гостям і персоналу заклеювали камери на телефонах. Про це Беспалов розповів на своєму YouTube-каналі (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Близько тижня тому в ЗМІ поширилася інформація, що про весілля артистки проговорився фешн-журналіст, ексредактор Elle та Harper's Bazaar Роман Тимофєєв.

Дорофєєва та її обранець не коментували цю заяву, але дали зрозуміти, що про церемонію нічого не знають. Втім, блогеру Беспалову стало відомо, що весілля все ж відбулося. Пара нібито святкувала в ресторані "Курені" в Києві, куди запросила 68 гостей.

Щоб інформація не виплила, абсолютно всім, включно з персоналом, заклеювали камери на телефонах. З зіркових гостей були ведучі Антон Птушкін, Андрій Шабанов, Маша Єфросиніна, співак Макс Барських, продюсерка Ірина Горова та ведучий Дмитро Комаров.

Зірка кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розробляв святкове меню. Беспалов також зауважив, що подружжя не запросило нікого з прєкту "MOZGI", друга Дорофєєвої Позитива та продюсера Олексія Потапенка.

Описуючи вбрання наречених, блогер розповів: "Весільні образи Дорофєєвої і Кацуріна були некласичні. Кацурін виглядав наче зі своїх відео. Тільки квіточка нареченого пристібнута. У Наді – нетрадиційна сукня слім (обислий фасон – ред.) кольору айворі (слонової кістки – ред.). З комплекту верхня тоненька кофтинка з довгими рукавами".

Раніше OBOZREVATEL писав, що Дорофєєва на честь дня народження свого коханого, розмістила в особистому блозі зворушливий пост, на якому пристрасно його цілувала. Не всім сподобалися романтичні жести пари на камеру.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом