«Чорна» вдова Ксенофонтова могла втекти у росію
«Чорна» вдова Ксенофонтова могла втекти у росію

«Чорна» вдова Ксенофонтова могла втекти у росію

КИЇВ. 26 червня. УНН. Підозрювана у шахрайстві Оксана Ксенофонтова може переховуватися у росії. Про це УНН повідомили власні джерела у правоохоронних органах.

Цитата 

«Зважаючи на хист Ксенофонтової до підробки документів, вона могла підробити паспорт і виїхати за кордон за підробленими документами. В Україні її шукають з 2021 року. Сама ж вона не з’являється до слідчих, адже у правоохоронців безперечні докази її шахрайства. Численними експертизами доведено, що все майно покійного Олександра Ксенофонтова вона переписала на себе за підробленими документами. Не посоромилася підробляти і підпис самого покійного», - повідомили правоохоронці.

Контекст

У 2021 році Оксані Жук (Ксенофонтовій) повідомлено про підозру у протиправному заволодінні майном покійного чоловіка, столичного бізнесмена Олександра Ксенофонтова на суму 300 млн грн. Потерпілою від дій вдови стороною виступили рідні діти бізнесмена, адже за словами Івана - сина покійного бізнесмена, Оксана Жук (Ксенофонтова) - це їх мачуха, яка півтори роки тому прийшла працювати в родинну компанію секретаркою, а потім стала дружиною батька, після чого він раптово помер.

Після смерті бізнесмена Оксана Жук (Ксенофонтова) підробила документи, зокрема підпис покійного, щоб привласнити його компанію і все дороговартісне майно. А це зокрема елітні квартири і паркінги в ЖК «Патріарх Холл». Підробка підписів і печаток нотаріусів підтверджена судовими експертизами.

З 2021 року Оксана Жук (Ксенофонтова) переховуються від правоохоронних органів та перебуває у всеукраїнському розшуку.

Син покійного бізнесмена оголосив винагороду за інформацію про місце її перебування у розмірі 600 тисяч гривень. Таку ж саму суму виплатять тому, хто повідомить місце знаходження бухгалтера Лілії Солончук, яка підсобила Оксані Ксенофонтовій у вчиненні злочину.

Проте є інформація, що Оксана Жук (Ксенофонтова) разом з Лілією Солончук могли виїхати за кордон. Ймовірно до росії, сподіваючись на неможливість їх екстрадиції через військову агресію рф.

За словами Івана Ксенофонтова, Оксана Жук (Ксенофонтова) не пішла б на такий крок сама - за нею стоять впливові особи, серед них екснардеп від партії «Батьківщина» Олександр Дубовий та ексдепутат Одеської облради Олег Бабенко, підозрюваний також у спробі дати хабар детективам НАБУ за закриття його кримінальних справ. 

У відповідь на публічне звинувачення Дубового та Бабанка у причетності до шахрайства прокуратура заявила, що перевірить вказаних осіб та надасть їм правову оцінку.

Теги по теме
Деньги Криминал
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны