"Чорну" вдову Ксенофонтову запідозрили у лицемірстві й порадили піти до прокурора
"Чорну" вдову Ксенофонтову запідозрили у лицемірстві й порадили піти до прокурора

"Чорну" вдову Ксенофонтову запідозрили у лицемірстві й порадили піти до прокурора

КИЇВ. 27 червня. УНН. Журналістка-розслідувавач Катрін Бруснікіна порадила підозрюваній у шахрайстві Оксані Ксенофонтовій піти до прокурора, якщо вона не винна і може це довести, передає УНН.

Деталі

Бруснікіна зазначила, що у своїй професійній діяльності бачила чимало подібних історій про молодих дружин заможних чоловіків, тому повірити на слово Ксенофонтовій, яка до того ж ховається від слідства, - навряд чи вдасться.

«Людська ментальність (українська заздрісність) не здатна прийняти на віру вашу щирість, як у стосунках так і у подальшому розвитку зі спадщиною. Хоча б тому, що жоден хороший батько не поставить дружину у спадщині вище дітей», - підкреслила вона.

Також Бруснікіна підмітила, що слова Ксенофонтової протирічать її діям.

«Це - дисонанс. Людина, якій не має чого приховувати, а особистий спокій важливіший за гроші, не ваші гроші, а покійного чоловіка… Підіть до прокурора у компанії гарного адвоката», - резюмувала Бруснікіна.

Контекст

У 2021 році Оксані Жук (Ксенофонтовій) повідомлено про підозру у протиправному заволодінні майном покійного чоловіка, столичного бізнесмена Олександра Ксенофонтова на суму 300 млн грн. Потерпілою від дій вдови стороною виступили рідні діти бізнесмена, адже за словами Івана - сина покійного бізнесмена, Оксана Жук (Ксенофонтова) - це їх мачуха, яка півтори роки тому прийшла працювати в родинну компанію секретаркою, а потім стала дружиною батька, після чого він раптово помер.

Після смерті бізнесмена Оксана Жук (Ксенофонтова) підробила документи, зокрема підпис покійного, щоб привласнити його компанію і все дороговартісне майно. А це зокрема елітні квартири і паркінги в ЖК «Патріарх Холл». Підробка підписів і печаток нотаріусів підтверджена судовими експертизами.

З 2021 року Оксана Жук (Ксенофонтова) переховується від правоохоронних органів та перебуває у всеукраїнському розшуку.

Син покійного бізнесмена оголосив винагороду за інформацію про місце її перебування у розмірі 600 тисяч гривень. Таку ж саму суму виплатять тому, хто повідомить місце знаходження бухгалтера Лілії Солончук, яка підсобила Оксані Ксенофонтовій у вчиненні злочину.

Проте є інформація, що Оксана Жук (Ксенофонтова) разом з Лілією Солончук могли виїхати за кордон. Ймовірно до росії, сподіваючись на неможливість їх екстрадиції через військову агресію рф.

За словами Івана Ксенофонтова, Оксана Жук (Ксенофонтова) не пішла б на такий крок сама - за нею стоять впливові особи, серед них екснардеп від партії «Батьківщина» Олександр Дубовий та ексдепутат Одеської облради Олег Бабенко, підозрюваний також у спробі дати хабар детективам НАБУ за закриття його кримінальних справ.

У відповідь на публічне звинувачення Дубового та Бабанка у причетності до шахрайства прокуратура заявила, що перевірить вказаних осіб та надасть їм правову оцінку. прокоментувала відеозвернення Ксенофонтової.

Теги по теме
Украина Прокуратура
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны