Мінськ не оборонятимуть, – полковник запасу припустив завдання вагнерівців у Білорусі
Мінськ не оборонятимуть, – полковник запасу припустив завдання вагнерівців у Білорусі

Мінськ не оборонятимуть, – полковник запасу припустив завдання вагнерівців у Білорусі

Про це 24 Каналу сказав військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі, льотчик-інструктор Роман Світан. Вагнерівці не мають відповідної техніки та можливості її обслуговувати.

"Без підтримки армійських засобів вони можуть виконувати лише охоронну функцію, охороняти, наприклад, тіло того ж Лукашенка, його режим, виконувати поліцейські функції, вони навіть Мінськ не зможуть обороняти. Якщо постане питання щодо звільнення Мінська, то не вистачить тієї кількості для оборони цього міста", – зазначив Роман Світан.

Полковник запасу Роман Світан припустив, що робитиме ПВК "Вагнер" в Білорусі: дивитись відео

Помста буде скоро

Як зазначив Роман Світан, помститися вагнерівцям охочих наразі багато. Попри те, що в Білорусі діє режим Лукашенка, обовʼязково знайдуться ті, які намагатимуся ліквідувати Пригожина та його командний склад – питання часу.

Це люди, які потрапили під потужний прес жаги помсти, яка однозначно буде. Багато горя вони принесли у світі. Багато людей готові їх просто відмінусувати,
– сказав Роман Світан.

ПВК "Вагнер": що про них відомо наразі

  • Кремль розслідуватиме, чи вкрала щось ПВК "Вагнер"під час своєї роботи. В ISW спрогнозували, що буде з бунтівником Пригожиним.
  • 27 червня два літаки, пов’язані з Євгенієм Пригожиним, приземлилися під Мінськом. Вже з’явився відповідник супутниковий знімок.
  • Лукашенко підтвердив, що Пригожин прибув до Білорусі. За словами самопроголошеного президента, вагнерівці можуть "перекантуватися" певний час у Білорусі, але своїм коштом.​
Теги по теме
Новости политики Минск
Источник материала
Поделиться сюжетом