19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Дніпрі звільнили та усунули з посад відповідальних за місцеві укриття
У Дніпрі звільнили та усунули з посад відповідальних за місцеві укриття

У Дніпрі звільнили та усунули з посад відповідальних за місцеві укриття

КИЇВ. 29 червня. УНН. У Дніпрі через неналежний стан укриттів звільнили начальника управління з питань цивільного захисту, директор відповідального департаменту отримав догану, а заступника міського голови усунули з посади під час проведення службового розслідування. Повідомляє голова Дніпропетровської ОДА Сергій Лисак, передає УНН.

Цитата

“Прийняті рішення щодо відповідальних осіб, звільнено начальника управління з питань цивільного захисту ДМР Андрія Газіна. Його керівник, директор відповідального департаменту Олександр Чудновський отримав догану, а заступник міського голови Михайло Лисенко відсторонений на час проведення службового розслідування. Задача міської влади до кінця липня виправити ситуацію", – сказав Сергій Лисак.

Деталі

Також, він зазначив, що у Дніпрі вже встановлено 65 мобільних захисних споруд, і планується розширення їхньої мережі з додатковими 50 сховищами.

Начальник ОВА повідомив, що під час найближчої сесії міськрада розглянуть питання про виділення понад 200 мільйонів гривень з міського бюджету на ремонт та покращення укриттів.

За його словами, у Дніпропетровській области понад 3500 тисяч укриттів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Уряд доручив контроль над приведенням укриттів в належний стан міністру Камишіну

Теги по теме
Днепр и Днепропетровщина
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны