19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Офіс Генпрокурора оголосив підозру народному депутату
Офіс Генпрокурора оголосив підозру народному депутату

Офіс Генпрокурора оголосив підозру народному депутату

Офіс Генпрокурора оголосив підозру народному депутату за «шахрайство та незаконне заволодіння грошима громадянина Німеччини». Про це повідомляється в Телеграм-сторінці Офісу Генерального прокурора.

Повідомляється, що при процесуальному керівництві Офісу Генерального прокурора народному депутату України, Голові підкомітету в Комітеті Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності повідомлено про підозру в шахрайстві (ч.4 ст. 190 КК України).

Речі, знайдені під час обшуку. Фото: t.me/pgo_gov_ua

Наголошується, що за місцем проживання підозрюваного продовжуються слідчі дії. За даними слідства, нардеп шляхом обману заволодів грошима громадянина Німеччини у розмірі 50 тисяч доларів США. Слідчими зафіксовано одержання 30 тисяч доларів США. Попередньо раніше він отримав ще 20 тисяч доларів США.

Паралельно народний депутат України з фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко повідомила те, що вночі співробітники ГБР та СБУ провели обшуки вночі у народного депутата Сергія Алексєєва. Вона наголосила, що обшуки пройшли без ухвали суду та що під час обшуку у нього були вилучені закордонні паспорти, телефони, гроші. 

Речі, знайдені під час обшуку. Фото: t.me/pgo_gov_ua

Раніше також стало відомо про нові обшуки в справі ексголови Верховного суду Всеволода Князєва. Правоохоронці знайшли ще пів мільйона доларів. 

Теги по теме
СБУ Генпрокуратура
Источник материала
Поделиться сюжетом