19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Гаррі Поттер" Деніел Редкліфф уперше розсекретив стать свого первістка та поділився враженнями від батьківства
"Гаррі Поттер" Деніел Редкліфф уперше розсекретив стать свого первістка та поділився враженнями від батьківства

"Гаррі Поттер" Деніел Редкліфф уперше розсекретив стать свого первістка та поділився враженнями від батьківства

Всесвітньо відомий британський актор Деніел Редкліфф, славу якому принесла роль Гаррі Поттера в однойменній культовій франшизі, вперше розсекретив стать своєї дитини, яка народилася навесні 2023 року. 33-річний кінематографіст ретельно приховує своє особисте життя, проте трохи відкрив завісу і зізнався – він тато хлопчика.

Подробицями свого першого досвіду батьківства Редкліфф поділився в інтерв'ю виданню ET. Він із захопленням розповідав про виховання новонародженого сина, а також розхвалював старшу його на п'ять років обраницю – американську актрису Ерін Дарк – за її успіхи у материнстві.

"Гаррі Поттер" щасливий проводити час із маленьким спадкоємцем, хоча й не приховує, що часом це "божевілля та напруженість". Втім, зірковий тато хотів би проводити з первістком ще більше часу, що іноді через роботу стає просто неможливим.

"Це чудово. Це божевілля і напруженість, але він прекрасний, а Ерін приголомшлива – це справжня честь провести цей час з ним. Я завжди збирався взяти відпустку, на що не кожен може піти, і тому я можу просто проводити з ним багато часу. І це прекрасно. Отже, ми чудово проводимо час", – розповів актор.

Редкліфф планує приділяти сім'ї якнайбільше своїх сил і часу, проте повністю закидати кар'єру він не має наміру, чим сильно заспокоїв своїх фанів, адже раніше робив заяви про звільнення з кіно.

"Не думаю, що йти з кіно – це гарне рішення", – наголосив зірка.

Нагадаємо, Ерін Дарк та Деніел Редкліфф познайомилися 11 років тому на зйомках фільму "Убий своїх коханих". Цікаво, що за сюжетом їм довелося зображати коханців та знятися у постільній сцені. Після чого актор у жартівливій формі зізнався, що саме після цього їхні стосунки вийшли на "новий рівень". Через два роки ходили чутки про їхні заручини, але батько Ерін спростував інформацію. Пара всіляко оберігає своє особисте життя від настирливих папараці та зацікавлених шанувальників, тому будь-які їхні спільні появи на публіці та інтерв'ю стають справжньою подією.

Зазначимо, 29 червня цього року стало відомо, що вдруге стала мамою всесвітньо відома британська супермодель Наомі Кемпбелл. У 53-річної зірки народився син, якого, вочевидь, народила сурогатна мати. Усі подробиці – у нашому матеріалі. А 30 червня про поповнення повідомила українська модель Алла Костромічова. У неї народилася дочка.

Як писав OBOZREVATEL раніше, відомий українсько-американський хореограф Макс Чмерковський, який також був головним героєм першого сезону українського "Холостяка", вперше показав обличчя свого новонародженого сина. Малюк з'явився на світ 18 червня цього року.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом