Нардеп Алєксєєв вийшов з-під варти під заставу в 2,2 млн грн
Нардеп Алєксєєв вийшов з-під варти під заставу в 2,2 млн грн

Нардеп Алєксєєв вийшов з-під варти під заставу в 2,2 млн грн

КИЇВ. 4 липня. УНН. Народний депутат з фракції "Європейська солідарність" Сергій Алєксєєв, якого підозрюють у шахрайстві, вийшов з-під варти під заставу в розмірі 2, 264 млн грн. Про це нардеп повідомив у коментарі Суспільному, передає УНН.

Деталі

За слова Сергія Алєксєєва, заставу внесли ввечері, 3 липня. Звільнили депутата з СІЗО по обіді, 4 липня.

"Заставу внесли вчора ввечері, 3 липня. Заставу внесли за мене мої друзі та колеги, близько 18:00. Одразу я не вийшов, вийшов 4 липня близько 13 години. Справи там немає, кажуть кращі адвокати. Це виключно підстава опозиційного депутата. Далі ми будемо відстоювати: йти або на виправдальний вирок, або на закриття справи", — розповів Алєксєєв у коментарі ЗМІ.

Суть справи

Служба безпеки спільно з Державним бюро розслідувань задокументувала злочинні дії одного із чинних народних депутатів України Сергія Алєксєєва, якого підозрюють у вимаганні коштів з громадянина однієї із європейських країн. За даними правоохоронців, за 50 тис. дол. нардеп обіцяв іноземцю своє сприяння в уникненні екстрадиції.

Сергію Алєксєєву повідомили про підозру у шахрайстві, також правоохоронці провели за місцем його проживання невідкладні слідчі дії.

Теги по теме
Украина Суд нардепи
Источник материала
Поделиться сюжетом