Слава Дьомін розкрив, навіщо Дорофєєва та Кацурін ходили до ЦНАПу
Слава Дьомін розкрив, навіщо Дорофєєва та Кацурін ходили до ЦНАПу

Слава Дьомін розкрив, навіщо Дорофєєва та Кацурін ходили до ЦНАПу

Співачка Надя Дорофєєва виписалася з приватного будинку під Києвом, у якому мешкала разом із колишнім чоловіком, Володимиром Дантесом. Про це у своєму Телеграм-каналі розповів телеведучий Слава Дьомін після того, як артистку разом із коханим Михайлом Кацуріним зняли у ЦНАПі (Центрі надання адміністративних послуг – Авт.).

- Сьогодні фотка облетіла купу пабліків і вчергове всі одружили Дорофєєву і Кацуріна. Але є одне але. Точно знаю, що саме на цій фотці вони не розписувались, а... виписувалась... Надя... зі спільного будинку Крюківщині, де жила разом з Вовою Дантесом. Тож поки пишне весілля скасовується, - розповів шоумен.

Знімок, який наробив галасу у соцмережах, опублікував у блозі телеведучий Слава Соломка. Частина підписників були впевнені, що закохані нарешті дозріли перейти на новий рівень відносин і фото були зроблені в одному з РАГСів столиці. Сама Дорофєєва відреагувала на публікацію в соцмережах жартом: "Не дають вже спокійно оформити субсидію".

Чутки про весілля Дорофєєвої та Кацуріна з'явилися близько місяця тому. Ексредактор Elle та Harper's Bazaar, фешн-журналіст Роман Тимофєєв написав у блозі, що у пари нібито мало відбутися весілля у Києві 15 червня. На цю новину закохані ніяк не відреагували.

Співачка підтвердила стосунки із ресторатором у червні минулого року. До цього вона майже десять років була одружена з Володимиром Дантесом. Пара розлучилася у березні минулого року, а через десять місяців оформила розлучення.

Фото: instagram.com/v_solomka

Источник материала
Поделиться сюжетом