17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«Шахтар» офіційно представив капітана та воротаря Андрія Пятова як тренера
«Шахтар» офіційно представив капітана та воротаря Андрія Пятова як тренера

«Шахтар» офіційно представив капітана та воротаря Андрія Пятова як тренера

«Шахтар» офіційно представив команді 39-річного капітана та воротаря Андрія Пятова як тренера. Про це 10 липня повідомили на сайті футбольного клубу.

- Капітан «Шахтаря» Андрій Пятов завершив кар’єру футболіста та увійшов до тренерського штабу «гірників». 6 серпня в Лондоні голкіпер зіграє з «Тоттенгемом» свій прощальний матч, — йдеться у пресрелізі «гірників».

Пятов вже провів як тренер декілька днів та розповів, що це “дуже цікаво”. 

- Вдячний [головному тренеру] Патріку ван Леувену за те, що тепло до мене ставиться, як і Денніс Гентенар, тренер воротарів. Голландська школа – це щось нове для мене. Також бачу, як команда працює, є певні тактичні новинки. Я в захваті! - заявив він.

Андрій Пятов розповів, що отримав тренерську ліцензію В, закінчує отримувати воротарську В і почне навчання на ліцензію А. 

У своєму інстаграмі Пятов зазначив, що провів 22 роки у професійному футболі.

- Закінчується лише етап. Футбольна історія продовжується, тільки вже в ролі тренера. P.S. Останній матч ще не зіграний. Побачимось! - написав він.

Андрій Пятов провів у «Шахтарі» 16 років, останні два роки він майже не грав. Пятов провів у складі «Шахтаря» найбільшу кількість ігор серед воротарів. Разом із командою він завоював рекордні 28 трофеїв, зокрема Кубок УЄФА – 2009.

3 липня “Шахтар” оголосив, що новим головним тренером ФК став нідерландський фахівець Патрік ван Леувен. У той же день генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін повідомив, що Андрій П’ятов не продовжив контракт з клубом, але “Шахтар” хотів би бачити його у тренерському штабі. 7 липня ЗМІ повідомил, що Пятов став тренером команди.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Андрій Пятов (@piat30)

Теги по теме
футбол Шахтер
Источник материала
Поделиться сюжетом