19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дантес розповів, як потрапив до лікарні під час запису хіта "Девочка Оля" на "Фабриці зірок"
Дантес розповів, як потрапив до лікарні під час запису хіта "Девочка Оля" на "Фабриці зірок"

Дантес розповів, як потрапив до лікарні під час запису хіта "Девочка Оля" на "Фабриці зірок"

Співак Володимир Дантес напередодні прем'єриукраїномовної версії хіта "Девочка Оля" розповів, як створювався цей трек у 2008 році. У той час артист брав участь у талант-шоу "Фабрика зірок" і мав виконати цей трек, як номінант на виліт із проєкту. За словами шоумена, коли йому дали послухати пісню, він не повірив, що вона може стати хітом і боявся, що програє. Під час запису Дантес настільки перенервував, що його навіть госпіталізували до лікарні.

- Коли мені дали послухати цю пісню, я сказав: Ви хочете, щоб я програв? Єдине, що чіпляло у ній, це програш. За два дні до концерту треба було записати пісню. Я настільки перенервував, що в мене піднявся тиск. Я ледве ходив, не дихав, я лежав. І в такому стані я пішов до студії записувати цю пісню. Мені було дуже погано, кожна нота викликала у мені фізичний біль. Мене вистачило одного разу – і мене забрали до лікарні, – зізнався Володимир у Instagram.

Артист вважає, що, швидше за все, саме через такий його стан у цій пісні відчувався той самий біль, про який співалося. Автором треку виступив композитор Юрій Мельник. Як розповів Дантес, він присвятив цю пісню дівчині, з якою розійшовся. Закохані помирилися та одружилися після того, як обраниця музиканта почула цю пісню на "Фабриці зірок".

Спочатку Дантес заспівав цей трек у дуеті "ДіО. Фільми" з Вадимом Олійником. Через 13 років на концерті у Києві артист виконав сольну версію цієї пісні. Колишній продюсер Дантеса Наталія Могилевська була настільки вражена виконанням Володимира, що тоді подарувала йому авторські права на цю композицію.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dantes 🇺🇦 (@vladimirdantes)

Источник материала
Поделиться сюжетом