Марія Бурмака розповіла, що її брат, нардеп ОПЗЖ Павленко воює на фронті
Марія Бурмака розповіла, що її брат, нардеп ОПЗЖ Павленко воює на фронті

Марія Бурмака розповіла, що її брат, нардеп ОПЗЖ Павленко воює на фронті

Співачка Марія Бурмака зізналася, що її двоюрідний брат, народний депутат від ОПЗЖ Юрій Павленко з початку повномасштабної війни в Україні перебуває на передовій. В інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк артистка зізналася, що родич воював під Харковом та Ізюмом.

– У нас нормальні, сімейні стосунки. Тим більше зараз, коли Юра воює. Він був під Харковом, він був під Ізюмом. І він, який має трьох дітей, не сховався кудись. Так, він зробив помилки. То були грубі помилки. Але зараз він ці помилки виправляє, – зауважила Марія.

Родич зірки двічі обіймав посаду міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту (з 2005 по 2010 рік), з 2011 по 2014 рік був уповноваженим Президента України з прав дитини від ОПЗЖ. У коментарі сайту KP.UA сам Павленко підтвердив, що не склав депутатські повноваження, наразі справді захищає Україну від російських окупантів.

– Я не склав депутатські повноваження. Але знайшов спосіб законно поєднувати депутатську діяльність та перебування у батальйоні. Я був чотири місяці мобілізованим, але потім сказали, що це є порушенням закону. Тому демобілізувався, перейшов [на службу] на громадських засадах радником командира 130 окремого батальйону та пройшов Ірпінь, Бучу, Харків, Білогорівку. Виконую чітко поставлені завдання командира батальйону, – підтвердив Юрій.

Раніше Марія Бурмака розповідала, що її рідний брат добровольцем пішов у військкомат і зараз перебуває у лавах ЗСУ. У квітні 2022 року у нього народилася дочка, яку назвали Ксенією.

Источник материала
Поделиться сюжетом