Зіткнення електрички з авто на Чернігівщині: в лікарні померла ще одна дитина
Зіткнення електрички з авто на Чернігівщині: в лікарні померла ще одна дитина

Зіткнення електрички з авто на Чернігівщині: в лікарні померла ще одна дитина

КИЇВ. 13 липня. УНН. Кількість загиблих у результаті зіткнення електропоїзда та легкового автомобіля на залізничному переїзді поблизу смт Куликівка на Чернігівщині 11 червня збільшилась до чотирьох. 3-річна дівчинка померла в лікарні. Про це повідомляє поліція Чернігівської області, пише УНН.

Цитата

«Внаслідок ДТП 32-річний водій, його 29-річна дружина та їхня 8-річна дочка загинули на місці. Другу дитину, яка зазнала травм, співробітники ГРПП помістили до службового авто та помчали назустріч «швидкій» допомозі, а потім супроводили карету медиків до лікарні.

На жаль, 3-річна дівчинка померла в лікарні», - йдеться у повідомленні.

Деталі

Попередньо відомо, що водій автівки рухався в напрямку Ніжина через залізничний переїзд, проігнорував заборонені сигнали та рушив через переїзд. Внаслідок чого відбулося зіткнення з електропоїздом сполученням «Чернігів-Ніжин».

На даний момент слідство збирає матеріали про подію, встановлює та допитує свідків. Призначено низку експертиз.

Обставини ДТП нині розслідують слідчі у рамках провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб).

Нагадаємо

11 ліпня у Чернігівській області сталосязіткнення автомобіля з приміським поїздом «Чернігів — Ніжин». На місці загинули чоловік, жінка і дитина, які перебували в автомобілі.

Теги по теме
ДТП
Источник материала
loader
loader