Ще одна дитина загинула: з'явились нові деталі моторошної ДТП з потягом на Чернігівщині
Ще одна дитина загинула: з'явились нові деталі моторошної ДТП з потягом на Чернігівщині

Ще одна дитина загинула: з'явились нові деталі моторошної ДТП з потягом на Чернігівщині

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб. Попередньо відомо, що водій авто проігнорував заборонені сигнали.

Нові деталі трагічної аварії на Чернігівщині

За попередніми даними, водій машини рухався в напрямку Ніжина через залізничний переїзд, який обладнаний світловою, звуковою сигналізацією та дорожніми знаками.

Однак водій проігнорував заборонені сигнали і рушив через переїзд. Унаслідок цього автівка зіткнулась з електропоїздом сполученням Чернігів – Ніжин.

Згодом стало відомо, що в лікарні померла 3-річна дівчинка, яка разом з батьками та 8-річною сестрою потрапила в аварію.

Наразі слідчі збирають матеріали про ДТП. Також було призначено експертизи.

Наслідки аварії на Чернігівщині / фото поліції

Нагадаємо, що раніше в Укрзалізниці розповіли, що ця аварія сталася на перегоні Муравійка – Бориса Олійника у Чернігівській області. Автомобіль зіткнувся з приміським поїздом, що прямував за маршрутом Чернігів – Ніжин. Унаслідок інциденту смертельно травмувало чоловіка, жінку і дитину, які перебували в автомобілі на момент аварії.

Моторошні аварії в Україні: останні новини

  • У Львові 10 липня сталася смертельна ДТП. Легковик збив жінку, яка переходила дорогу пішохідним переходом.
  • Поблизу Макарова Бучанського району нетверезий водій зіткнувся з деревом. Внаслідок цього загинув дворічний хлопчик, ще дві дитини поранено.
  • В Уманському районі у ДТП потрапив рейсовий автобус. На момент дорожньо-транспортної пригоди в автобусі перебував 41 пасажир.
Теги по теме
Новости Украины ДТП Жертвы
Источник материала
loader
loader