19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На продаж виставили ОЖК, за який Веревський судився з ФГВФО і НБУ
На продаж виставили ОЖК, за який Веревський судився з ФГВФО і НБУ

На продаж виставили ОЖК, за який Веревський судився з ФГВФО і НБУ

Майно ПАТ «Іллічівський олійножировий комбінат» виставили на продаж.

Аукціон має відбутися 26 липня, говориться у повідомленні «Prozorro.Продажі»

Стартова ціна — 689,76 млн грн.

До лоту входить земельна ділянка загальною площею 8,6 га у м. Іллічівськ, вул. Транспортна, 45, на якій розташований комбінат, комплекс будівель та споруд з обладнанням загальною площею 39,35 тис. м².

Нагадаємо, у 2019 році ФК «Скай» Андрія Веревського стала переможцем аукціону з продажу пулу активів «Дельта Банку» на 4,9 млрд грн, до якого входили борги за кредитами «Іллічівського олійножирового комбінату», «Одеського олійножирового комбінату» та ТОВ «ВКФ «Олір» ЛТД». Однак відповідну угоду було заблоковано судом на вимогу третьої особи. Пізніше НБУ скасував своє рішення про погодження реалізації зазначеного пулу активів. У свою чергу ФГВФО скасував результатів торгів.

«Скай» оскаржив у суді рішення ФГВФО. Однак Господарський суд Києва 14 серпня 2019 року відмовився задовольнити заяву ТОВ «Фінансова компанія «Скай», хоча у листопаді 2020 року цей же суд задовольнив позов ТОВ «Фінансова компанія «Скай» до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національного банку України у справі щодо результатів аукціону з продажу активів «Дельта Банку» (№910/6939/20).

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны