Повернувся на щиті: у боях за Україну загинув 21-річний захисник із Тернопільщини. Фото
Повернувся на щиті: у боях за Україну загинув 21-річний захисник із Тернопільщини. Фото

Повернувся на щиті: у боях за Україну загинув 21-річний захисник із Тернопільщини. Фото

У боях із російськими окупантами загинув молодий військовослужбовець ЗСУ із Тернопільської області – Андрій Рольський. Життя захисника обірвалося на фронті під Бахмутом.

Через три місяці йому мало би виповнитися 22 роки. Про втрату повідомив міський голова Збаража Роман Полікровський (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

"14 липня у районі населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області під час виконання бойового завдання загинув наш земляк Андрій Рольський", – зазначив він.

Відомо, що хлопець народився 14 жовтня 2021 року в селі Кретівці. Земляки зустріли свого Героя на щиті 17 липня.

"Мешканці Збаразької громади щиро сумують із рідними та близькими нашого мужнього захисника. У скорботі схиляємо низько голови перед його подвигом. Щирі співчуття рідним, побратимам та друзям! Вічна слава Герою!" – написав мер.

Зауважимо, що 4 липня на фронті в Запорізькій області загинув 25-річний військовий Олександр Довбенько з Тернопільщини. Він був сапером, у лавах Сил оборони воював лише декілька місяців.

5 липня у боях на Донеччині загинув уродженець Тернопільщини Богдан Яцишин. У серпні йому мало виповнитися 29 років, без тата залишилася маленька донечка.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у боях за Україну загинув військовий Анатолій "Варвар" Тегза. Житель Ужгорода пішов на війну добровольцем, поліг як Герой на полі бою під Бахмутом, рятуючи побратимів.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel, Threads та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны