2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
З нотками гумору – як оригінально привітати друзів в сториз в Instagram
З нотками гумору – як оригінально привітати друзів в сториз в Instagram

З нотками гумору – як оригінально привітати друзів в сториз в Instagram

Здавалось, що привітати друзів чи родичів у сториз в Instagram з днем народження просто і не займає багато часу. Проте щойно ви починаєте цим займатись, натикаєтесь на синдром білого листка. Це коли дивишся в екран і нічого зробити не можеш через брак ідей чи, навпаки, їх велику кількість, яку не можеш скомбінувати у щось одне. 

Та й будемо відвертими, не всі ми з вами дизайнери чи СММники, тому зробити щось справді естетичне складно через брак навичок у цьому питанні. 

Не сумуйте, бо у вас є Факти Life, які розкажуть і покажуть, як привітати друзів та родичів в сториз в Instagram. На крайній випадок дадуть заготовки, щоб вам довелося докласти мінімум сил.

Відео з днем народження в сториз в Instagram

Якщо у вас збережені відео з вашим другом чи родичем, то можна змонтувати короткий ролик до 20-30 секунд. 

Для цього не обов’язково бути режмонтом, достатньо завантажити додаток на телефон. Напевно, найпростіші варіанти це VN Video Editor чи InShot. 

У них можна підрізати відео, накладати ефекти, музику, стіки та текст. Все залежить від вашої фантазії. 

Створення картинок для сториз в Instagram

Якщо відео для вас це вкрай складно, можна створити картинку з привітанням із днем народження, щоб опублікувати в сториз в Instagram. Для цього чудово підійде додаток Canva. До речі, сервіс має і web-версію. 

Ось на таку картинку у нас пішло щонайбільше 10 хвилин. Залишаємо посилання на

 

Проте існує вже безліч макетів, які можна використовувати для себе. Ми вам вже зібрали підбірку. Достатньо звантажити макет і додати ваші фото.  

Привітання в сторих в Instagram не для всіх

Якщо ваші стосунки з людиною, яку ви вітаєте з днем народження, близькі і не позбавлені іронії, то є кілька більш жорстких ідей для вас. Зауважте, що якщо вирішите вітати, скажімо бабусю, то ліпше так не жартувати.

З нотками гумору – як оригінально привітати друзів в сториз в Instagram / 4 зображення

Кілька порад щодо привітань в сториз в Instagram з днем народження

Якщо ви обираєте яскравий дизайн, то дивіться, щоб фото в нього вписувалися, а тексту було мінімум. Але якщо хочете зробити акцент саме на привітанні, то ліпше не обирати складний дизайн, а просто інтегрувати фото або нейтральне тло.

Добираючи фото та відео, зверніть увагу, щоб людина там мала гарний вигляд. Адже не приносять задоволення привітання, коли той, кого вітають, бачить себе в поганому світлі.

Можливо, це буде банально та дико, але перед публікацією перевірте текст з точки зору граматики. Для цього навіть є спеціальні сервіси.

Теги по теме
Instagram
Источник материала
Поделиться сюжетом