До Білорусі прибула п’ята колона «вагнерівців»
До Білорусі прибула п’ята колона «вагнерівців»

До Білорусі прибула п’ята колона «вагнерівців»

Сьогодні, 18 липня, до Білорусі прибула вже п’ята колона ПВК «Вагнер», яка налічує від 90 одиниць техніки.  Про це повідомляє моніторинговий Телеграм-канал «Білоруський гаюн».

«5-та колона ПВК «Вагнер» прибула до Білорусі… За нашими даними, у ній від 90 до 100+ одиниць техніки, вона більша, ніж попередня, помічена сьогодні вранці. Колона рухається маршрутом від кордону з РФ (КПП Дубовичка) по трасі Р43 і далі М5 в напрямку Осиповичів», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що  колона з'їхала з траси М5 в с. Цель, де розташований табір ПВК «Вагнер». Машини у колоні пересуваються на номерах так званих «Л/ДНР» або РФ, часом - взагалі без номерів.

До Білорусі прибула п’ята колона «вагнерівців» (відео) фото 1

Проєкт «Білоруський гаюн» вказує, що на кожній із машин у поточній колоні приклеєно аркуш паперу з номером. Серед техніки помічені: «буханки», пікапи з відкритими багажниками, кілька пасажирських автобусів, фури, легкові авто («Лади» та KIA), кілька бензовозів та «Урали» з причепами. Колона рухається у супроводі ДАІ РБ.

Як повідомлялося, це вже п’ята колона «вагнерівців», що прибула до Білорусі, і друга, яка прибула сьогодні. Попередня, четверта колона ПВК «Вагнер», мала номери ОРДЛО та налічувала щонайменше 80 одиниць техніки.

Источник материала
loader
loader