Відома співачка зізналася, за що побила Дантеса: "І я його така сюди за волосся..."
Відома співачка зізналася, за що побила Дантеса: "І я його така сюди за волосся..."

Відома співачка зізналася, за що побила Дантеса: "І я його така сюди за волосся..."

Відома співачка Олена Омаргалієва зізналася, за що побила Володимира Дантеса. Про це зірка розповіла в інтерв'ю Тані Лі.

"Колись я про це розповідала, але це було дуже давно з Володимиром Дантесом, колись я його потягала за волосся. Це було ще до Дорофєєвої. У нас була сварка, він мене не знав, я його не знала і він що -то там, це було в Харкові, щось сказав і я його така сюди за волосся. І ось так ми познайомилися", - розповіла співачка про знайомство з Володимиром Дантесом.

Варто зазначити, Володимир Дантес – відомий український співак, який торік розлучився з Надією Дорофєєвою. А після цього його колишня дружина почала стосунки з другом родини Михайлом Кацуріним, за якого днями вийшла заміж. Володимир Дантес теж не став відставати і почав стосунки з колишньою дружиною нового чоловіка Наді – Дашею Кацуріною.

Не забуває Дантес і про Інстаграм, де ділиться із фанатами не лише творчістю, а й особистими кадрами. А нещодавно зірка презентувала свій хіт "Дівчинка Оля" українською мовою.

"Дівчина Оля багато разів рятувала мене, і я думаю багатьох із вас, хто чув її тоді, хто ріс на цій пісні, кому вона дуже подобається. І я вважаю, що вона не повинна зникати", - написав Володимир Дантес.

Останні новини України:

А ще Politeka писала, що Володимир Дантес у різкій формі відповів українцям, як він виїжджає за кордон

Також Politeka повідомляла, що Астаф'єва, Могилевська та інші зірки, які знайшли своє кохання під час війни

Теги по теме
драка
Источник материала
Поделиться сюжетом