Збільшилась "сіра зона": Синєгубов розповів про стан справ на Куп'янському напрямку
Збільшилась "сіра зона": Синєгубов розповів про стан справ на Куп'янському напрямку

Збільшилась "сіра зона": Синєгубов розповів про стан справ на Куп'янському напрямку

На Куп’янському напрямку ще кілька населених пунктів потрапили під вогонь і на їхній території фактично проходять бойові дії. Через це у цьому районі збільшилася "сіра зона".

Про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону "Єдині новини". Він зазначив, що окупанти на цьому напрямку намагаються штурмувати українські позиції.

"Кілька днів росіяни проводили активні штурмові дії по цьому напрямку, однак успіху не мали. У нас дещо збільшилася "сіра зона", оскільки ще кілька населених пунктів потрапили під вогонь і на їхній території фактично відбуваються бойові дії", – повідомив Синєгубов.

Водночас він підкреслив, що українські захисники тримають позиції та успішно знищують загарбників.

"Так, ворог там накопичив доволі значні сили, однак це накопичення йшло поступово, несподіванки для наших збройних сил не мали місця", – сказав очільник Харківської ОВА.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що ситуація на сході України дещо загострилася. Окупанти два дні поспіль активно наступають на Куп'янському напрямі на Харківщині. Українські захисники перебувають в обороні. Ідуть запеклі бої, положення сторін змінюються динамічно по кілька разів на добу.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

На Куп'янському напрямку окупанти активізували дії та тиск на наші позиції, щоб змусити ЗСУ відтягнути сили з основного напрямку. Однак ворог успіху не мав, він не прорвав оборону українських військ, наші позиції на місці. Про це, зокрема, розповів аеророзвідник ЗСУ Леонід Маслов

ЗСУ перехопили ініціативу на Куп'янському напрямку, спроби російських військ провести наступ у цьому районі були невдалими. Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Obozrevatel, Threads та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом