У РФ готують репресії проти "ура-патріотів": У Мережу злили секретні російські документи
У РФ готують репресії проти "ура-патріотів": У Мережу злили секретні російські документи

У РФ готують репресії проти "ура-патріотів": У Мережу злили секретні російські документи

Російське керівництво готується тиснути на своїх "ура-патріотів", яких звинувачують у "дискретації політичного керівництва, деорганізації міністерства оборони й армії та деморалізації населення".

У Мережі з'явилася інформація, що у Росії готують репресії проти затятих патріотів РФ. Серед них, зокрема, Ігор Стрєлков-Гіркін, Захар Прилєпін, Олег Царьов та інші.

Про це повідомив російський Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ".

Зазначається, що відповідні документи "випливли" до мережі після невдалого заколоту Євгена Пригожина та ПВК "Вагнер". У них російським "ура-патріотам" виставили кілька звинувачень, зокрема щодо дискретації політичного керівництва, деорганізації міністерства оборони й армії та деморалізації населення.

Першим до списку потрапив екснардеп Партії регіонів, зрадник України Олег Царьов. Також у списку відомий російський терорист-письменник Захар Прилєпін і депутат Держдуми Євген Федоров.

Саме їх звинувачують у дискредитації політичного керівництва Росії. У документі навіть наводяться їхні цитати, за які їх, власне, і збираються "притискати".

У "деорганізації міноборони та армії" звинувачують ексочільника так званої "ДНР" Ігора Стрєлкова-Гіркіна, а також ексрадницю керівника Держдуми Анастасію Кашеварову й депутата Держдуми Андрія Гурульова.

Третю групу людей звинуватили у "деморалізації населення". Туди увійшли російська пропагандистка Тетяна Монтян та депутат Держдуми Михайло Делягін.

Його звинувачують у публічних закликах в Інтернеті до здійснення екстремістської діяльності.

Источник материала
Поделиться сюжетом