Фокіна, Данілова, Ющенко, Добкіна: діти та онуки політиків у шоу-бізнесі
Фокіна, Данілова, Ющенко, Добкіна: діти та онуки політиків у шоу-бізнесі

Фокіна, Данілова, Ющенко, Добкіна: діти та онуки політиків у шоу-бізнесі

Онука секретаря РНБО Олексія Данілова Маша – ледве не у всіх новинах. Останній її кліп на пісню «Кайф» прорекламували на екранах київського торгового центру Gulliver, за що співачка отримала чимало хейту. Мовляв, все за дідусеві гроші.

Як нащадки політиків підкорюють шоу-бізнес?

Маша Данілова

Дебютний трек «Навіщо» 16-річна Маша Данілова випустила восени 2022 року. За словами дівчини, у пісні вона передала власні переживання про повномасштабне вторгнення Росії в Україну. З того часу у музичній добірці Данілової – треки «Доля», «Лампочки», «Я хочу».

У травні співачка випустила нову пісню «Кайф» та кліп на неї, де знялися актори Анастасія Цимбалару, Григорій Бакланов та Арам Арзуманян. Проморолик відео показали на екранах ТРЦ Gulliver, після чого в пресі почали писати, що Данілова під час повномасштабної війни витратила на рекламу понад мільйон гривень. Співачка відповіла, що трансляція ролика була безкоштовною. Це підтвердили і в Gulliver.

- Я та моя родина не залежимо одне від одного фінансово. Мені приємно спостерігати за реакцією та інтересом до моєї особистості в різних ЗМІ. На сьогодні ми всі знаємо про дохід артиста від цифрових майданчиків та роялті. Дякуючи хейтерам, я навіть трішки заробила, бо мій кліп подивились багато разів. Тим паче 30-секундний ролик на екранах «Гулівера» я отримала так само, як і інші артисти, безкоштовно - як подяку від ТРЦ та платформи Dity.Help, - розповіла Маша в інтерв’ю УНІАН. 

За словами співачки, дідусь пишається нею та одним з перших слухає її пісні.

- Так склалося, що я - онучка свого дідуся, який є поважною особою у країні. Всі думають, що це круто та легко, але ні, мені в декілька разів складніше. На жаль, ніхто не вірить у щирість, всі вірять у гроші. Напевно, читати про кошти цікавіше, аніж про чисту мрію та велику працю, - говорить співачка. - Мене підтримує вся родина, а дідусь - один з перших, хто слухає мої пісні та пишається мною. Він консервативний і виховав усіх так, щоб не потребували допомоги, а робили все самостійно. Я рада, що у своєму віці можу допомагати та розвиватися.

За словами Данілової, її кар’єра розпочалася вже давно, то ж вона має вдосталь напрацьованого матеріалу і своїх справжніх прихильників.

Марія – переможниця міжнародного пісенного конкурсу Sanremo Junior 2022. Тоді дівчина отримала ще й спеціальну премію Гран-прі «Кубок миру» від комітету ЮНІСЕФ. Має на YouTube власне шоу Danilova Podcast, де спілкується з українськими зірками.

Маша Фокіна

37-річна Маша Фокіна – онука першого прем’єр-міністра України Вітольда Фокіна. Як співачка Фокіна дебютувала у 2003 році з піснею та кліпом «Ночью» за участі популярного тоді гурту «4 короля». У 2005 році починає співпрацю з продюсером Дмитром Клімашенком і у 2007-му випускає перший альбом «Гордая». У 2008-му Фокіна бере участь у шоу «Фабрика зірок 2», у 2012-2013 – знімається у серіаліті «KA$TA». Після творчої перерви у 2016 році випускає пісню «Ашанти» у колаборації з Isaak (Артем Іванов), а наступну – «Принимаю» - аж у 2021-му. Того ж року презентує кліп на пісню «Непокорная». У травні 2022 року співачка представила пісню «Спалахи», у липні – «Лаванда».

У травні цього року випустила кліп на пісню «Позивний».

- Ця відеоробота для мене особлива, бо це - перший досвід, коли стала режисером свого ж кліпу. Зараз, на жаль, я знаходжусь далеко від своєї команди, тому мені довелося пройти цей великий «шлях» від ідеї до її реалізації самостійно, - зізналася Маша.

Співачка одружена з бізнесменом Геннадієм Шпілером і виховує 4-річного сина Габріеля.

Доменіка Ющенко

Онука колишнього президента Віктора Ющенка Доменіка зізнавалася, що з дитинства мріяла стати співачкою. Спробувати себе у цій ролі дівчина вирішила на шоу «Голос країни» у 2021 році.

- У мене є з кого брати приклад – це мій дідусь. Він зробив внесок в історію України, а я хотіла б зробити внесок у музичну історію країни. Сім років життя моєю головною мрією був «Голос країни». Мрію, щоби дідусь побачив мене на сцені «Голосу країни», щоб він мною пишався, - розповідала нам Доменіка.

Та тоді ніхто з тренерів до дівчини не повернувся.

- Я задоволена своїм виступом з огляду на те, що це мій перший досвід співу на великій сцені, тим більше – на головному вокальному шоу країни, - ділилася враженнями Доменіка Ющенко. - Спробувати свої сили – це була моя ініціатива. Я не професійна вокалістка, просто дуже люблю співати. Дякую Богові за все, за емоції, які відчувала під час підготовки та виступу на сцені.

В бесіді з нами дівчина розповідала, що навчається на юриста, однак з дитинства була творчою людиною, завжди любила займатися танцями, малюванням, вокалом. Та далі «Голосу країни» Доменіка поки що не пішла. Хоча в її Інстаграмі й вказано, що вона акторка, модель та співачка.

22-річна Доменіка Ющенко – старша донька Віталіни Ющенко, яку вона народила у цивільному шлюбі із бізнесменом Михайлом Гончаром.

Алла Добкіна

29-річна Алла Добкіна – донька колишнього мера Харкова Михайла Добкіна від першого шлюбу. Як співачка Алла дебютувала з піснею «Мур-мур», яку випустила у 2020 році під сценічним ім’ям ADMood. Слідом – композицію «Санта-Барбара».

- Мої пісні - для душі. Я хочу, щоб текст і ритм моєї музики чіпляв якомога більше людей. Адже всі ми співаємо душею. Мрією може бути виступ на «Олімпійському», а може бути і в камерному залі – головне, щоб мене слухали «мої люди». Я розпочала велику роботу над собою – вокал, хореографія, репетиції. Пишу тексти. Це займає багато часу, але результат буде найкрутішим. Запевняю! – ділилася тоді планами Алла в інтерв’ю виданню bestin.ua.

З того часу на YouTube-каналі Добкіної вийшло лише чотири пісні – «Любовный кайф», «Мой сын», «Пополам» і «Зетелефонуй». І вже під сценічним ім’ям Dobkina.

Співачка і модель виховує 4-річного сина Марка.

Теги по теме
Дети Новости политики Звезды
Источник материала
Поделиться сюжетом