Коля Сєрга про службу Віталія Козловського: "Він трансформується"
Коля Сєрга про службу Віталія Козловського: "Він трансформується"

Коля Сєрга про службу Віталія Козловського: "Він трансформується"

Співак вже пройшов бойову підготовку на полігоні.

Український музикант-захисник Коля Сєрга, який боронить Україну на фронті в лавах ЗСУ, прокоментував службу свого колеги, співака Віталія Козловського.

В інтерв'ю Олесі Бацман Сєрга зізнався, що стежив за тим, як Козловський проходив бойову підготовку. На думку музиканта, його колега проходить трансформацію:

"Зараз він на своєму шляху. І я бачу,я іноді піддивляюся в соцмережах, він тарснформується. Цей досвід, від трансформує. Я думаю, якийсь час точно Віталій побуде на фронті, на передовій. А там подивимося", - прокоментував Коля Сєрга.

На запитання, чи запросив би Сєрга Козловського до "Культурного десанту", захисник відповів, що поки не знає:

"Поки не розумію. Не можу відповісти на це запитання. "Культурний десант" зараз складається переважно з артистів-військовослужбовців, які були, першою чергою, військовослужбовцями, а в другу чергу артистами. Ми коли прийшли в лави ЗСУ, ми навіть не могли подумати, що колись доведеться знову співати. Ми йшли вбивати російські війська, які будуть наступати на Одесу. Тож це була єдина думка", - сказав Сєрга.

Він розповів, що наразі до "Культурного десанту", зокрема, входять Мирослав Кувалдін, виконавець хіта "Добрий ранок, Україно" Віталій Кириченко, музикант Олександр Ремес.

"Культурний десант", одним з засновників якого є Коля Сєрга, це підрозділ, який складається з військових-артистів, які дають концерти для українських бійців на передовій.

Источник материала
Поделиться сюжетом