19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Продовольчий фронт: компанія МХП стала переможцем рейтингу "Антикрихкість"
Продовольчий фронт: компанія МХП стала переможцем рейтингу "Антикрихкість"

Продовольчий фронт: компанія МХП стала переможцем рейтингу "Антикрихкість"

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Компанія МХП перемогла у номінації «Продовольчий фронт» рейтингу «Антикрихкість», передає УНН.

Деталі

Так, МХП посів перше місце в номінації. Друге та третє місце належить компанії Kernel та Нібулон відповідно.

Загалом, переможців визначали у сімох номінаціях: «Світло перемоги», «Продовольчий фронт», «Кіберзахист.UA», «Опора тилу», «Здоров’я нації», «Дорога життя», «Релокація та відновлення року». У рейтинг потрапили компанії, які стали прикладом витривалості, сили та стійкості впродовж повномасштабного вторгнення.

«До речі, МХП отримала відзнаку ще в одній номінації цього рейтингу — розповімо про це найближчим часом», - коментують в компанії.

Рейтинг «Антикрихкість» стартував на початку червня.

«Він про компанії, які впродовж 16 місяців з повномасштабного вторгнення продовжували працювати і робили все, щоб допомогти українцям пережити ці важкі часи», - кажуть організатори рейтингу.

На першому етапі відкритим голосуванням читачі обирали shortlist з понад 50 компаній, що за результатами редколегії були обрані як приклад стійкості, витривалості, здатності до відновлення та допомоги іншим.

В другому етапі 30 компаній-переможниць були розділені за номінаціями. Журі у складі генерального директора УКАБ Романа Сластьона; співзасновника та голови UA Tech Network Анатолія Клепача; виконавчого директора Асоціації IT Ukraine Костянтина Вознюка; головного редактора журналу “ТОП-100. Рейтинги найбільших” Максима Біроваша та головного редактора Delo.ua Юрія Гусєва анонімним голосуванням обрали кращих з них.

За перше місце у номінації компанії присуджувалось 5 балів, за пʼяте - 1.

Довідка

МХП - міжнародна компанія у сфері харчових, агротехнологій та ритейлу зі штаб-квартирою в Києві та виробничими потужностями в Україні та на Балканах (Perutnina Ptuj Group). Дочірні підприємства МХП працюють у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ, країнах Балканського півострова та інших країнах ЄС. Станом на 2023 рік компанія МХП посідає 8 місце у переліку Forbes 100 найбільших приватних компаній України.

Виробничі потужності МХП охоплюють 12 областей України. Земельний банк становить 360 000 га, з них під вирощування сільськогосподарських культур - 353 000 га. Важливою складовою агровиробництва МХП є цифровізація та застосування інновацій.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны