Зі столиці на Львів будуть курсувати додаткові поїзди
Зі столиці на Львів будуть курсувати додаткові поїзди

Зі столиці на Львів будуть курсувати додаткові поїзди

КИЇВ.2 серпня.УНН. Через великий попит пасажирів на поїздки до західної України, Укрзалізниця призначила додаткові поїзди з Києва до Львова, пише УНН з посиланням на перевізника.

Деталі

Призначений додатковий поїзд №191/192 Київ – Львів. Він відправлятиметься з Києва 4, 5, 6, 11, 12 та 13 серпня о 7:05 і прибуватиме до Львова о 14:49. У зворотному напрямку, зі Львова, поїзд відправлятиметься в ті ж дати о 14:37 і прибуватиме до Києва о 22:05.

Також призначено додатковий поїзд №163/164 сполученням Київ – Львів. Він відправлятиметься з Києва 11, 12 та 13 серпня о 6:28 і прибуватиме до Львова о 13:58. Зворотно, зі Львова, поїзд відправлятиметься в ті ж дати о 14:50 і прибуватиме до Києва о 22:27.

"Усі рейси будуть виконуватись фірмовими вагонами з кондиціонуванням. Квитки на поїзди, як завжди, будуть доступні в застосунку Укрзалізниці, в чат-боті, на сайті та в касах вокзалів", - йдеться в повідомленні перевізника.

Доповнення

У звʼязку з популярністю закарпатського напрямку Укрзалізниця призначила додаткові потяги за сполученням Київ – Ужгород та Київ – Вінниця. Також додатковий рейс буде на сполученні Київ-Вінниця.

з 1 серпня запускає додатковий регіональний поїзд зі Львова через Сколе, Славсько, Воловець до Мукачева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київська дитяча залізниця відзначила своє 70-річчя

Теги по теме
Киев Укрзализныця Львов и Львовская область
Источник материала
loader
loader