На Закарпатті міський голова Рахова заявив про дострокове складання повноважень
На Закарпатті міський голова Рахова заявив про дострокове складання повноважень

На Закарпатті міський голова Рахова заявив про дострокове складання повноважень

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Міський голова Рахова Закарпатської області Віктор Медвідь заявив, що достроково складає свої повноваження. У відкритому зверненні він вказав, що причиною є "роздратування влади", передає УНН.

Цитата

"Складаю повноваження. Не рахую потрібним залишатися на посаді, коли частина виборців смакує дезінформацією. Працював чесно, не нажив жодного матеріального блага неправдиво", - заявив Медвідь.

Деталі

У зверненні він зазначив, що "прийшов час" оцінити його роботу на посаді, і про його дії та рішення є "повна інформація на сайті міської ради в різні періоди". За словами Медвідя, на посаді він "не дозволяв "договорняків", боровся проти "інтересів чи забаганок окремих людей та депутатів, які намагалися отримати шматок землі, квадратні метри комунальної власності та інші преференції".

"Вершиною роздратування для влади стали події по призначенню керівника Рахівського лісгоспу. Ми не дозволили "лісовим урядовцям" здійснити їх нечисті плани. І цього влада не пробачила", - написав міський голова.

Доповнення

У липні 2023 року Міністерство внутрішніх справ оголосило міського голову Рахова Віктора Медведя в розшук. Його підозрюють у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем і підробці офіційних документів – ст.191 ч.4 та ст.366 ч.1.

Як повідомляють правоохоронці, заступника мера Рахова підозрюють у привласненні 2,2 мільйона гривень грантових коштів під час будівництва реабілітаційно-оздоровчого центру на Закарпатті. Зазначається, що кошти на  нього виділяли за міжнародними грантовими програмами, перевірка виявила привласнення 2,2 млн грн.

Нагадаємо

Народний депутат України Андрій Холодов, якого виключили з партії "Слуга народу", пояснив причини складання депутатських повноважень у своїй заяві.

Источник материала
Поделиться сюжетом