19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Столичні правоохоронці викрили міжнародний канал постачання кокаїну
Столичні правоохоронці викрили міжнародний канал постачання кокаїну

Столичні правоохоронці викрили міжнародний канал постачання кокаїну

Офіс генерального прокурора повідомив про підозру в організації наркотрафіку жителя Київської області. Про це поінформувала пресслужба ОГПУ.

За даними слідства, разом зі знайомою 32-річний житель Броварів привозив кокаїн із Чехії та продавав його оптовими партіями в Україні. Він сам транспортував його через кордон, а фасував і зберігав наркотики в орендованій квартирі спільниці, кажуть прокурори.

Товар передавали клієнтам «з рук у руки» лише за готівку. Такий «бізнес» приносив близько 450 тис. доларів США прибутку щомісяця.

У результаті відпрацювання оперативної інформації правоохоронці затримали чоловіка. Йому повідомили про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах. Під час обшуків вдома та в автомобілі фігуранта вилучено брикети з кокаїном загальною вагою близько 3 кг.  Орієнтовна вартість вилученого наркотичного засобу на цінами «чорного» ринку становить близько півмільйона доларів США.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим особам, причетним до скоєння злочину.

Фото
Фото
07 Серпня12:25
Теги по теме
полиция Наркотики Генпрокуратура
Источник материала
Поделиться сюжетом