19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Елтон Джон проводить час на яхті з чоловіком і двома синами
Елтон Джон проводить час на яхті з чоловіком і двома синами

Елтон Джон проводить час на яхті з чоловіком і двома синами

Сім'я важлива для Елтона, який раніше називав своїх синів "найбільшою справою" в житті його і чоловіка Девіда.

76-річний британський співак Елтон Джон був помічений під час посадки на яхту. На сімейний відпочинок до Франції він вирушив із чоловіком Девідом Фернішем і двома синами — 12-річним Закарі та 10-річним Елайджею. Про це пише Daily Mail.

У Фокус. Стиль з'явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найзахопливіші новини зі світу шоу-бізнесу!

На кадра папараці видно, що один із охоронців подав руку артисту, щоб допомогти зайти на яхту.

Елтон мав невимушений вигляд, одягнувши світло-блакитну смугасту сорочку і зелені шорти від Gucci. Музикант доповнив свій денний образ парою білих кросівок, стильними сонцезахисними окулярами, оздобленими дорогоцінним камінням, і масивним золотим ланцюжком.

Нагадаємо,Елтон Джон завершив свій прощальний тур, який тривав 5 років, концертом у Стокгольмі. Тур мав приголомшливий успіх для Елтона і зібрав 816 840 988 доларів по всьому світу. Протягом своєї співочої кар'єри 76-річний співак здобув 5 премій "Греммі", а за понад 50 років на сцені провів майже 4600 виступів по всьому світу.

Зірка вирішила повісити завершити музичну кар'єру, пославшись на бажання проводити більше часу з Девідом та їхніми дітьми. Сім'я важлива для Елтона, який раніше називав своїх синів "найбільшою справою" в житті його і чоловіка Девіда.

Виступаючи на шоу Еллен ДеДженерес у 2016 році, він сказав: "Якби десять років тому ви сказали мені, що я буду сидіти на вашому шоу одруженою з чоловіком, якого кохаю, і матиму двох чудових дітей, я б сказав: "Ти підсипала кислоту в мій напій". Але життя кидає вам виклики. Немає слів, щоб описати, як сильно ми любимо цих хлопчиків. Вони просто приголомшливі".

Раніше Фокус писав, що Елтон Джон несподівановиступив на знаменитому фестивалі в Гластонбері . 76-річний співак-суперзірка зі сльозами на очах вийшов на сцену Pyramid Stage і провів там 2 години.

Теги по теме
Дети отдых
Источник материала
Поделиться сюжетом