Після виступів для ЗСУ: український актор Гліб Михайличенко переїхав до Росії
Після виступів для ЗСУ: український актор Гліб Михайличенко переїхав до Росії

Після виступів для ЗСУ: український актор Гліб Михайличенко переїхав до Росії

Український актор Гліб Михайличенко переїхав до Росії після виступів для наших військових. На початку повномасштабного вторгнення артист підтримував ЗСУ своєю творчістю, а потім вирішив стати на бік окупанта.

Як виявилося, Гліб тепер працює в російській компанії, яка займається зйомкою інтерв’ю та інших комерційних роликів – сам актор нерідко з’являється в роликах компанії. Це помітив театральний режисер Олександр Жила.

Своє обурення висловила й акторка Римма Зюбіна – вона задалася питанням, як може виникнути ідея зрадити свою країну в умовах війни.

– А коли актор у 2022 їздить із концертами до наших військових, а у 2023 опиняється в Росії. Це як? Мені хтось може пояснити що там у голові? Яка ж мудра казочка Фарбований Лис, і скільки ще чарівних перевтілень до і після перемоги чекає на нас, – заявила Римма.

На новину про перевзування Михайличенка відреагували й в Театрі юного глядача – там відхрестилися від зрадника, і додали, що він переїхав до РФ після припинення співпраці з театром.

– Наші дорогі юні глядачі та їхні батьки! Наразі в театральній спільноті поширюється інформація про актора, який переїхав до країни-агресора. Хочемо наголосити, що вищезгаданий актор переїхав до Росії після того, як закінчив роботу в нашому театрі, – заявили в театрі.

Утім, на сайті ТЮГу особистість Михайличенка все ще фігурує. Крім того, батько актора – головний режисер театру, і він продовжує працювати.

І поки деякі артисти вирішують перейти на бік окупанта, деякі зірки наважуються захищати Україну зі зброєю в руках – нещодавно . Співак зізнався, що не про таке життя мріяв, але зараз потрібно вибороти перемогу.

Источник материала
Поделиться сюжетом