Актор Гліб Михайличенко переїхав до РФ після підтримки ЗСУ
Актор Гліб Михайличенко переїхав до РФ після підтримки ЗСУ

Актор Гліб Михайличенко переїхав до РФ після підтримки ЗСУ

Український актор Гліб Михайличенко, який підтримував ЗСУ після повномасштабного вторгнення РФ, переїхав до Росії. Артист працює у російській компанії, яка займається зйомкою інтерв'ю та інших комерційних роликів. На цьому наголосив театральний режисер Олександр Жила, який опублікував скріншоти відео російського продакшну, де зображено актора, та його закритого профілю в соцмережах.

- Вау. Круто, що ще сказати, – підписав пост Жила.

Колега Михайличенка Римма Зюбіна також обурилася вчинком артиста. У соцмережах вона поцікавилася, як може виникнути ідея зрадити свою країну в умовах війни.

- А коли актор 2022-го їздить з концертами до наших військових, а 2023 року опиняється в Росії. Це як? Мені хтось може пояснити, що там у голові? Яка ж мудра казочка "Фарбований Лис", і скільки ще чарівних перевтілень до і після перемоги чекає на нас, - уточнила Римма.

У Театрі юного глядача, де раніше працював Михайличенко, відхрестилися від актора, заявивши, що він переїхав до РФ після припинення співпраці з установою. Батьки хлопця, актори Максима та Олена Михайличенко поки що ніяк не прокоментували скандал.

- Наші дорогі юні глядачі та їхні батьки! Зараз у театральній спільноті поширюється інформація про актора, який переїхав до країни-агресора. Хочемо наголосити, що вищезгаданий актор переїхав до Росії після того, як закінчив роботу в нашому театрі, - заявили у театрі.

Глібу 24 роки. У 2019-му він закінчив університет ім. І. Карпенка-Карого, після чого потрапив до трупи ТЮГу. Українським глядачам він відомий за ролями у серіалах "Кохання без гальм", "Спадкоємиця мимоволі", "Жіночий лікар-3".

Источник материала
Поделиться сюжетом