Свист ракет, вибух – все затряслося: очевидці розповіли моторошні деталі обстрілу Дніпра
Свист ракет, вибух – все затряслося: очевидці розповіли моторошні деталі обстрілу Дніпра

Свист ракет, вибух – все затряслося: очевидці розповіли моторошні деталі обстрілу Дніпра

О 04:20 було зафіксовано приліт по одному з підприємств Дніпра. Унаслідок ракетного терору троє людей поранені.

У Дніпрі внаслідок ракетного терору постраждали три людини

Станом на 7:00 було відомо про двох поранених – це 59-річна жінка, яка отримала легкі ушкодження й лікуватиметься вдома, і 70-річний чоловік, якого ушпиталили.

Згодом перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов в ефірі телемарафону уточнив, що кількість поранених збільшилася до трьох людей.

Унаслідок обстрілу виникла пожежа, яка охопила понад 800 квадратних метрів. Окрім підприємства, росіяни атакували важливий спортивний об'єкт Дніпра, який приймав всеукраїнські змагання.

Очевидці ракетного терору розповіли, що прокинулися від вибухів о 4:20. Люди зізнаються, що було дуже страшно через сильні вибухи.

Очевидці розповіли про ракетний удар по Дніпру: дивіться відео

Зокрема, очевидці розповідають, що чули свист ракет, які пролітали над житловими будинками. Через сильні вибухи дрижали будинки та вікна в них.

Що про атаку по Дніпру розповідають жителі міста: дивіться відео

Жителі Дніпра розповіли про ракетний удар по місту: дивіться відео

Дніпряни Юлія та Артем, які живуть за 600 метрів від місця влучання, розповіли Суспільному, що прокинулися рано-вранці від свисту ракет.

Вибух, все затряслося, собака гавкав, також злякався. Ми думали, що близько прилетіло. Звісно, був шок, що так близько. Це був спорткомплекс, куди ми ходили займатися плаванням три роки. Ми ходимо сюди гуляти,
– сказали юнак та дівчина.

"У нас балкон виходить на проспект. Першу ракету ми просто почули, а другу навіть бачили – як летіла", – розповів дніпрянин Олександр.

Що відомо про ракетний удар по Дніпру

  • Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що під час ранкової масованої атаки захисники неба збили над Дніпропетровщиною 7 крилатих ракет Х-101/555.
  • Водночас у Повітряних Силах ЗСУ розповіли, що було зафіксовано 8 пусків ворожих зенітних керованих ракет С-300/С-400 по Дніпропетровській та Запорізькій областях.
  • Через ракетний удар по Дніпру пошкоджені дві школи. У школі № 34 від вибухової розбито декілька вікон, в НВК №120 вибито два вікна
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны