Поблизу зі Словаччиною затримали 10 порушників кордону
Поблизу зі Словаччиною затримали 10 порушників кордону

Поблизу зі Словаччиною затримали 10 порушників кордону


Затриманих доставили у прикордонні підрозділи з метою притягнення до адмінвідповідальності.

Військовослужбовці Чопського загону впродовж минулої доби затримали поблизу українсько-словацького кордону десятьох громадян України, які намагалися у незаконний спосіб перетнути кордон чи перебували у прикордонні без документів. Про це Держприкордонслужба.

Зазначається, що двох правопорушників затримали завдяки інформації, що надійшла від місцевих, які повідомили рух в районі населених пунктів Стужиця і Стричава підозрілих незнайомців. Затримані виявилися жителями Дніпра і Чернігова. Вони визнали, що мали на меті незаконно дістатися країн ЄС.

Ще трьох правопорушників, двох чоловіків та жінку, виявили під час здійснення перевірочних заходів щодо пасажирів маршрутних таксі. Усі з них, місцеві жителі, добиралися ближче до кордону автобусами і сподівалися перетнути державний рубіж у районі Великого Березного.

Крім того, двох жителів Черкащини затримали на пів шляху прямування до Словаччини. Одного помітили ще на автобусній зупинці у с.Волосянка, іншого зупинили за 300 метрів від кордону.

Як повідомляється, затриманих доставили у прикордонні підрозділи з метою притягнення до адмінвідповідальності.

Також вчора ввечері в районі населеного пункту Оноківці затримано двох чоловіків, які перебували у прикордонні без документів. Після встановлення особи їх було притягнуто до відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Нагадаємо, у водах річки Дунай прикордонники виявили сім громадян Румунії, які незаконно перетнули державний кордон України на катері.

Також повідомлялося, що на Одещині прикордонники затримали одразу сімох ухилянтів.

 



Теги по теме
граница
Источник материала
loader
loader